فعالیت کارخانجات آردسازی استان زنجان به طور مستمر مورد بررسی قرار می‌گیرد

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: رصد و پایش روند تولید آرد در کارخانجات آردسازی استان به صورت مستمر هر ۱۵ روز یکبار توسط اداره کل در راستای ارتقای کیفیت آرد صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) زنجان، ولی اله زمانی اظهار کرد: در راستای ارتقای کیفیت آرد و عرضه نان مطلوب به هم استانی‌ها توسط اکیپ‌های بازرسی و نظارت کارشناسان اداره کل غله و خدمات بازرگانی با همکاری اداره کل استاندارد و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی از کارخانجات آردسازی استان از نحوه‌ی اختلاط گندم، خط تولید، طبقات بوجاری و آسیاب، استحصال گندم، وزن آرد، مراحل کیسه‌گیری بازدید و از آرد تولید شده نمونه برداری می‌نمایند تا نسبت به سنجش کیفیت آرد بر اساس شاخصه‌های استاندارد مورد بررسی و آزمایش قرار دهند .

وی افزود: در این بازرسی‌ها بر ادامه روند پایش مسیر تولید تا مصرف آرد نظارت داشته و راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاه‌های پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد را در کیفیت انواع نان در استان ضروری دانست و پیشنهاد کرد تا دستگاه‌های مختلف نظارتی نیز با در نظر گرفتن نوع مسئولیت در این خصوص ایفای نقش نمایند.

مدیرکل غله وخدمات بازرگانی استان زنجان اظهار کرد: بر اساس اعلام مرکز پژوهشکده غلات کشور میانگین عدد کیفی نان استان زنجان از میانگین کشوری در یک سال گذشته جزو ۳ استان برتر قرار دارد.

شایان ذکر است در استان زنجان ۶ کارخانه آرد سازی، سالانه نزدیک به ۱۲۵ هزار تن آرد جهت مصارف واحدهای خبازی، آرد خام روستایی، صنف و صنعت تولید می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha