تسهیل سرمایه گذاری برای توسعه کردستان  بالاترین معیار خدمت به مردم است 

استاندار کردستان ضمن ابراز خرسندی از افتتاح فاز ۲ تولید کنسانتره آهن شهرستان قروه، تسهیل امر سرمایه گذاری در راستای توسعه کردستان را بالاترین معیار خدمتگذاری به مردم برشمرد.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از کردستان، اسماعیل زارعی کوشا در آیین افتتاحیه فاز ۲ تولید کنسانتره آهن شرکت سپهرصنعت آرتا اظهارداشت: استان کردستان روی ریل توسعه قرارگرفته که حرکت مداوم و موثر روی این ریل نیازمند برادری و اهتمام همه عناصر اجرایی، مدیریتی و مردمی است.

زارعی کوشا بابیان اینکه چشم انداز بسیار مثبتی برای استان کردستان متصوراست گفت: ظرفیتهای عظیم معدنی و تولیدی و کشاورزی که در کردستان وجود دارد دیر فعال شده که خوشبختانه این ظرفیتها در حال احصا و شکوفایی است.

استاندار کردستان تاکیدکرد: ذخایر و مواد معدنی موجود در قروه و کردستان، باید در همین منطقه فرآوری و تبدیل به شغل و ثروت برای جوانان و مردم استان کردستان شود.

اسماعیل زارعی کوشا جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی را از سیاستهای حوزه تولید استان کردستان برشمرد و گفت: تمام تلاش و اهتمام ما این است که زنجیره ارزش در استان شکل بگیرد و پروسه تولید از مرحله استخراج مواد خان و فرآوری و تولید محصول نهایی در استان انجام شود.

زارعی کوشا با تاکید بر ارتقا سطح مطالبه گری مردم و مدیران استان کردستان در راستای تحقق توسعه استان تصریح کرد: در هراستانی که مطالبه گری و مشارکت عمومی بیشتر بوده توسعه بیشتری محقق شده است.

وی در ادامه به آغاز جهش تولیدی و صنعتی استان کردستان اذعان کرد و افزود: با افتتاح بخش پیوند مغز استخوان و بهره برداری از پت اسکن در سنندج، گام ارزشمندی در جهت تحقق گردشگری سلامت کردستان برداشته شده است.

استاندار کردستان تاکید کرد: رفتار ما نباید سرمایه گذاران را دلسرد کند و بدون شک هر مدیری که در جهت جذب و تسهیل گری سرمایه گذاری سرمایه گذاران در استان کردستان کوتاهی کند و سرمایه گذاران را دلسرد کند به مردم کردستان خیانت کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha