کد خبر: 195920
۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۰
بازار شب عید در شرق تهران رونق گرفت

شهرداری تهران از برپایی ۲۵۰ غرفه با هدف ساماندهی دستفروشان در آستانه سال جدید در منطقه ۸ خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت، در آستانه فرارسیدن سال جدید، شهرداری منطقه ۸ تهران از اختصاص فضایی به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع در دو نقطه از منطقه خبر داد.

شهرداری اعلام کرد: در ادامه ساماندهی دستفروشان با توجه به اینکه در ایام پایانی سال شاهد افزایش تردد به منظور خرید و افزایش تعداد دستفروشان و بساط گستران هستیم، در این خصوص دو نقطه خیابان آیت و کرمان از منطقه ۸ برای برپایی غرفه عرضه کالا و محصولات خرد انتخاب شدند.

بنا بر اعلام شهرداری منطقه ۸ ، این غرفه‌ها از ۱۵ اسفند آغاز بکار می‌کند.

پیش از این، روزبازار خیابان کرمان فقط در روزهای پنج شنبه فعال بود که از نیمه تا ۲۹ اسفند، این بازار به صورت روزانه فعالیت می‌کند.

در این نمایشگاه علاوه بر فروشندگان خرد و دستفروشان، زنان سرپرست خانوار و بساط گستران می‌توانند با مراجعه به اداره امور بانوان یا اداره ساماندهی شهرداری منطقه ۸ و ارائه مستندات، از این خدمات در منطقه بهره‌مند شوند.

فضای اختصاص یافته برای بازارچه ایام عید خیابان آیت هم حدود ۵۰۰ مترمربع است که در مجموع در این دو نقطه از منطقه با برپایی ۲۵۰ غرفه دستفروشان و بساط گستران تا ۲۹ اسفند سال ۱۴۰۱ ساماندهی می‌شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha