افزایش 60 درصدی خدمات مشاوره تغذیه بیمارستانی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از افزایش 60 درصدی خدمات مشاوره تغذیه بیمارستانی در دانشگاه خبر داد که این امر در ارتقاء وبازیابی سلامتی بیماران نقش موثری را ایفا کرده است.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از خراسان رضوی،دکتر ایوب توکلیان در حاشیه نشست صمیمانه با مسئولین تغذیه بیمارستان ها خاطر نشان کرد: مشاوره و ارزیابی تخصصی تغذیه در بیمارستان ها توسط کارشناسان تغذیه انجام میشود که باتنظیم یک رژیم غذایی اصولی متناسب با شرایط بیمار ،میتوان نقش مهمی در درمان ،کاهش دوران بستری و بازتوانی بیمار داشته باشد.

وی یکسان سازی آنالیز غذایی، برآورد دقیق پایه مناقصات ،کاهش مصرف ظروف یکبار مصرف ، راه اندازی نانوایی بیمارستان قائم(عج) را از جمله اقدامات واحد تغذیه بیمارستانی در یک سال اخیر برشمرد و گفت: این اقدامات موجب صرفه جویی اقتصادی ماهانه حدود ۸تا ۹ میلیارد تومان شده است.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اجرای طرح تجمیع آشپزخانه های بیمارستانی این دانشگاه اظهار کرد: درحال حاضر مرحله نخست این برنامه اجرا شده که طبخ غذای ۶بیمارستان بصورت تجمیع در محل بیمارستان هاشمی نژاد انجام میشود.

وی افزود: مرحله ی دوم طرح تجمیع آشپزخانه های بیمارستانی با محوریت بیمارستان امام رضا(ع)، ۷ بیمارستان دانشگاهی دیگر را پوشش خواهد داد که بر اساس برنامه ریزی در سه ماهه اول سال آینده اجرایی خواهد شد.

دکتر توکلیان تاکید کرد: علم تغذیه علمی هست که از قبل تولد تا دوران کهنسالی دارای جایگاه و اهمیت است و نقش کارشناسان تغذیه در شرایط اقتصادی کنونی بخاطر آموزش سبد غذایی سالم مبتنی برعلم روز و متناسب با نیاز هر خانواده و البته مقرون بصرفه بسیار حائز اهمیت است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha