پذیرش ۱۲ دانشجوی «علوم و صنایع غذایی» در مجموعه علوم پزشکی لارستان

بیش از ۱۲ دانشجوی «علوم و صنایع غذایی» در مجموعه علوم پزشکی لارستان پذیرفته شدند.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، دکتر مریم عبدالهی معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، اظهارداشت: سال گذشته با توجه به ظرفیت ها و تجهیزات موجود در علوم پزشکی لارستان، پیگیری اخذ مجوز برای رشته علوم و صنایع غذایی را در سطح وزارت انجام دادیم که با حضور ارزیابان این رشته از تهران و استان، این مهم چهره جدی تری به خود گرفت.

وی تصریح کرد: وجود آزمایشگاه های متعدد و متنوع در سطح دانشگاه و اساتید خبره و همچنین مهاجرت معکوس نخبگانی برای جذب اعضای هیات علمی و بازگشت آنان به زادگاه خود، سبب شد تا تلاش ما در راستای اخذ مجوز رشته تحصیلی جدید به نتیجه مثبتی منجر شود.

دکتر عبدالهی خاطرنشان کرد: امسال برای اولین بار در لارستان و به عنوان تنها دانشگاه علوم پزشکی سطح استان فارس، ظرفیت پذیرش ۱۲ نفر دانشجو در رشته *علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی* برای این دانشکده در دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری ۱۴۰۲ درج شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha