ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصول گواهی شده در آباده

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آباده گفت: طرح ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصول گواهی شده و استاندارد با تاکید بر توان‌افزایی جوامع محلی در این شهرستان اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) ازفارس، مهدی امینی بیان کرد: این طرح در محصول فلفل دلمه گلخانه‌ای در سطح چهار هزار متر مربع و در منطقه سیدان شهرستان آباده انجام شد.

وی هدف از اجرای این طرح را فرهنگ‌سازی تولید و مصرف محصولات گواهی شده و استاندارد و بهبود کیفیت زندگی و سطح سلامت خانوار روستایی و عشایری دانست.

امینی خاطرنشان کرد: گواهی کاربرد حد مجاز آلاینده‌ها و باقی‌مانده مجاز سموم در محصول فلفل دلمه گلخانه‌ای در شهرستان آباده به خانم زینب فاطمی فر از روستای سیدان اختصاص یافت.

وی افزود: تاکنون گواهی حد مجاز آلاینده‌ها (ICM) برای محصول باغی زردآلو در سطح پنج هکتار و محصول زراعی پیاز در سطح 20 هکتار صادر شده و برای 115 هکتار مزارع گوجه‌فرنگی در حال صدور است.

وی یادآور شد: با فرهنگ‌سازی و ایجاد انگیزه در بین کشاورزان برای تولید محصول سالم و استاندارد، متقاضیان تولید محصول گواهی شده دراین شهرستان رو به افزایش است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha