مجموعه نگاه آفتاب مهر کرمان ویژه نابینایان و کم بینایان با حضور استاندار کرمان افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری سلامت طبنا از کرمان، آئین افتتاح مجموعه نگاه آفتاب مهر ویژه نابینایان و کم بینایان بعد از ظهر پنجشنبه ۲۷ مهر با حضور استاندار کرمان، برگزار شد.
محمد مهدی فداکار استاندار کرمان در این آئین ضمن تشکر از بانیان ساخت این مجموعه، افزود: ده ها میلیارد تومان برای ساخت مجموعه نگاه آفتاب مهر توسط یک زوج خیر هزینه شده است و اگر قرار بود این مجموعه با اعتبار دولتی ساخته شود، شاید با این سرعت به اتمام نمی رسید.

وی با بیان این مطلب که احداث این مجموعه در نهایت کیفیت و منحصر به فرد ساخته شده است و دارای بخش های مختلف و کاملی است، بیان داشت: پیشنهاد می شود هر سال یک بار، نشستی با خیرین برگزار شود و در این گردهمایی یک پروژه مورد نیاز تعریف و احداث شود.
شایان ذکر است؛ مجموعه نگاه آفتاب مهر کرمان ویژه افراد کم بینا و نابینا است و با هدف ارتقای مهارت آموزی، ارتقای شغلی و بهبود کیفیت زندگی در ۵ هزار متر مربع مساحت و با هزینه کرد بیش از ۷۰ میلیارد تومان بنا شده است.

این مجموعه شامل بخش های آموزشی، درمانی، سالن آمفی تئاتر، کتابخانه، استودیو صوتی، ورزشی، درمانی، کارگاه مهارت آموزی و خوابگاه است./ استانداری کرمان
نظر شما