سرپرست دفتر برنامه ریزی، بودجه و تحول اداری استانداری فارس ، از تدوین سند جامع برنامه ریزی عملیاتی استانداری فارس در سال ۱۴۰۲ خبر داد و با اشاره به جایگاه برنامه ریزی در اهداف سازمانی گفت: این برنامه در راستای فعالیت منظم و ساختارمند دفاتر استانداری فارس برای تحقق بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد تدوین شده است.
به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، هادی بستام افزود: در این برنامه عملیاتی هر کدام از دفاتر عناوین برنامه ها، طرح ها و اهداف عملیاتی، پروژه ها و اقدامات اساسی را بر اساس تاریخ آغاز تا پایان اعلام می کنند.
بستام با بیان اینکه رویکرد برنامه محور بودن دولت سیزدهم و تاکید استاندار فارس گفت: برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۲ در خرداد ماه سال جاری در راستای اسناد بالا دستی استان و کشور و مطابق با شرح وظایف مدیریت ها و دفاتر مستقر در استانداری این برنامه تهیه شده است و گزارش عملکرد شش ماه نخست دفاتر استانداری جهت ارائه به استاندار محترم در دست تهیه است.
سرپرست دفتر برنامه ریزی، بودجه، تحول اداری استانداری فارس با اشاره به پیگیری اخذ شناسه ملی حقوقی به فرمانداری ها و بخشداری های استان، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تاکنون شناسه ملی حقوقی برای ۲۷ فرمانداری و ۸۰ بخشداری استان از سازمان اداری و استخدامی کشور اخذ شده است و ۲۴ درخواست باقی مانده در دست اقدام می باشد و همچنین با تاکید استاندار محترم پیگیری اجرای تفویض اختیار و وظایف محوله وزارت کشور به استانداری می باشیم که نمونه آن همکاری دستگاه های متولی نسبت به بازنگری و اصلاح مراحل صدور مجوز دامپروری های صنعتی و نیمه صنعتی که در نهایت پیشنهادات سازنده جمع آوری شده به وزارت کشور برای اخذ تصمیم ارسال گردید.
این مقام مسئول از انجام نیازسنجی و به روز رسانی شناسنامه آموزشی کارمندان استانداری و فرمانداری های فارس در شش ماه نخست سال خبر داد و افزود: سند برنامهریزی آموزشی مدیران و کارکنان با رویکرد دوره های آموزشی کارگاه محور در راستای افزایش کیفیت آموزش های ضمن خدمت تدوین شده و در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه مدیران و کارمندان استانداری موظف به گذراندن ۶۰ و ۴۰ ساعت آموزش ضمن خدمت هستند، ادامه داد: در شش ماه نخست سال جاری ۱۶ دوره آموزشی ضمن خدمت برگزار شده است که ۲۳ هزار و ۲۹۴ نفر ساعت آموزش ارائه شده است.
بستام با بیان اینکه پژوهش در پیشبرد اهداف و تعالی سازمانی نقش موثری دارد، تاکید کرد: قرارداد ۱۶ طرح پژوهشی مربوط به سال ۱۴۰۱ با پیش پرداخت ۲۵ درصد از هزینه های آن در اردیبهشت سال جاری با دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شیراز منعقد شد که این طرح ها بعد از ثبت در سامانه سمات و اخذ کد سمات از شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری(عتف) در حال اجرا می باشد.
سرپرست دفتر برنامه ریزی، بودجه و تحول اداری استانداری فارس اضافه کرد: جلسات کارگروه پژوهش و فناوری استان فارس در سال جاری بطور منظم برگزار و دو محور پژوهشی سلامت و هوش مصنوعی در بهره وری را مشخص و در دستور کار قرار گرفته است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه پرورش مدیران انقلابی آینده در دستور کار است، گفت: نظر به ابلاغ وزیر محترم کشور در خصوص همکاری با مدرسه حکمرانی شهید بهشتی، طرح ویژه پرورش و کادر سازی کارکنان گروه سنی زیر ۴۰ سال دستگاه های اجرایی استان فارس با تفویض به مدرسه حکمرانی شهید بهشتی اجرا شد که پس از فرآیند فراخوان و مصاحبه ۱۲۰ نفر از این افراد به دوره آموزشی مربوطه معرفی شدند.
وی با بیان اینکه ارزیابی و انتخاب کارمندان نمونه دستگاه های اجرایی استان امسال انجام شد، اضافه کرد: حدود ۲۰۰ نفر از کارمندان منتخب دستگاه های اجرایی استان ارزیابی شدند که در نهایت ۱۴ نفر به عنوان کارمند نمونه استانی در جشنواره شهید رجایی که شهریور ماه امسال برگزار گردید توسط استاندار محترم مورد تقدیر قرار گرفتند.
بستام خاطرنشان کرد: سامانه برخط ارزیابی و انتخاب کارمند نمونه دستگاه های اجرایی استان در راستای بهبود کارایی، شفافیت اطلاعات، افزایش بهرهوری، کیفیت اطلاعات و دسترسی سریع به دادهها، کاهش کاغذ بازی و هزینه ها و صرفه جویی در زمان؛ توسط استانداری فارس راه اندازی شد که مورد استقبال دستگاههای اجرایی و کارمندان قرار گرفت.
این مسئول ادامه داد: در راستای استقرار نظام مدیریت دانش سازمانی، سند انگیزشی مدیریت دانش ویژه کارکنان وزارت کشور، سازمانهای تابعه و استانداری های کشور توسط دفتر برنامه ریزی، بودجه، تحول اداری استانداری فارس تهیه و تدوین شده است که مورد تایید وزارت متبوع قرار گرفت.
وی با بیان اینکه تمامی کارمندان با ورود به سامانه سها تجربه خود را در عرصه های مختلف نگارش می کنند، گفت: این کار در راستای انتقال دانش و تجربه های مفید و کاربردی انجام می شود که تاثیرات بی بدیلی در مسیر خدمتگزاری خواهد داشت.
سرپرست دفتر برنامه ریزی، بودجه، تحول اداری استانداری فارس برگزاری شورای اداری استان را یکی دیگر از وظایف این دفتر دانست و تشریح کرد: شورای اداری به صورت ماهیانه مطابق تقویم اجرایی برگزار می شود که مصوبات این شورا پس از تصویب، مورد پیگیری قرار میگیرد.
این مقام مسئول، میز خدمت مستقر در ورودی استانداری فارس را یکی از راه های تکریم ارباب رجوع و تسهیل در درخواست های مراجعه کنندگان عنوان کرد و افزود: استانداری فارس روزانه به طور متوسط میزبان ۳۵۰ نفر ارباب رجوع است که با استقرار میزخدمت شاهد تسهیل در درخواست ها و روند اداری هستیم که بر اساس پیگیر های انجام شده و بررسی های صورت گرفته بیش از ۵۰ درصد درخواست های مراجعه کنندگان محقق گردیده است.
نظر شما