مدیر کل مجامع، تشکلها و فعالیتهای فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه کرمان در سال های اخیر در حوزه کتاب خوش درخشیده و خودی نشان داده است، خاطرنشان کرد: امیدواریم استان کرمان همانطور که در حوزه کتاب سربلند است؛ در دیگر حوزه ها نیز سربلند شود و همچون حاج قاسم افتخارآفرین باشد.
به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ اسماعیل جانعلی پور عصر امروز، پنجم آذرماه در آیین اختتامیه نهمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب ایران که در روستای نصرت آباد سیرجان برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهدا برگزاری چنین جشنی در روستای نصرتآباد در طول هشت سال برگزاری جشنواره انتخاب روستای دوستدار کتاب را بی نظیر خواند و گفت: امسال ۲۷۱ روستا در جشنواره شرکت کردند، که نصرتآباد جزو روستاهای برگزیده شد.
وی بیان داشت: این جشن بهانه ای است؛ تا دانش آموزان و کودکان و نوجوانان برای پاسداشت کتاب گرد هم آیند.
مدیر کل مجامع، تشکلها و فعالیتهای فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حد بضاعت خود از تمام رویدادهای فرهنگی حوزه کتاب در روستای نصرت آباد حمایت می کند، همچنین بسته کتاب نیز به این روستا اهدا خواهد شد.
جانعلی پور در پایان صحبت هایش با بیان اینکه کرمان در سال های اخیر در حوزه کتاب خوش درخشیده و خودی نشان داده است، خاطرنشان کرد: امیدواریم استان کرمان همانطور که در حوزه کتاب سربلند است در دیگر حوزه ها نیز سربلند شود و همچون حاج قاسم افتخارآفرین باشد.
نظر شما