استاندار کرمان گفت: سنگ فیروزه، ارزش افزوده بالایی را برای شهرستان شهربابک خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ محمد مهدی فداکار ظهر امروز چهارشنبه ۱۵ آذر ماه در جلسه شورای اداری شهرستان شهربابک، عنوان کرد: شهربابک دوره گذرایی را طی می کند و از کشاورزی به سمت صنعت می رود. نوع کار، سبک زندگی، ویژگی های فرهنگی و اقتصادها در این شهرستان تغییر کرده است.
وی افزود: فضای زندگی مردم در شهربابک به سمت صنعت رفته و این دوره گذار، مدیریت تحولات فرهنگی و اجتماعی را نیاز دارد، که با آسیب های بعدی مواجه نشویم.
استاندار کرمان، طرح مردمی تعریض جاده شهدای روستای استبرق را الگوی بسیار موفقی در حوزه جاده سازی دانست و گفت: این طرح با یک سوم هزینه و به همت مردم در حال اجراست و انرژی مضاعفی را ایجاد کرده است.

فداکار تصریح کرد: نهضت ملی مسکن در استان کرمان به دلیل وسعت و پراکندگی، متفاوت با دیگر استان ها است، ۱۰ هزار هکتار برای الحاق به محدوده های شهری پیشنهاد شده تا ۴ هزار هکتار آن مشخص شود.
وی ابراز داشت: در حوزه آب، پیگیری ها در حال انجام است و امروز چند طرح از جمله تصفیه خانه برای ارتقای کیفیت آب شهربابک آغاز شد.
استاتدار کرمان تاکید کرد: اولویت ما تامین آب شرب است و کشاورزی و صنعت و خدمات در مرحله بعدی قرار دارند.
فداکار اظهار داشت: کشتارگاه صنعتی مرغ نیازمند تسهیلات است که کمک می کنیم تا حل شود، کرمان در مرغ تولیدی دچار کمبود است و باید کمک کنیم که عملیاتی شود.

وی بیان کرد: ظرفیت سنگ های قیمتی شهرستان شهربابک به ویژه شهرت اش در فیروزه، می طلبد که کار بزرگتری در این حوزه انجام گیرد.
استاندار کرمان، افزود: ظرفیت خوب ارزش افزایی در فیروزه و گارنت در استان وجود دارد، که در طرح معاونت اقتصادی استانداری پیگیری می شود. از خام فروشی سنگ های قیمتی باید جلوگیری شود، چون به شدت اشتغالزا و درآمدزاست.
وی گفت: شرکت مس در جریان سیل کمک های زیادی داشتند و جای تقدیر دارد، اعتباری گذاشتند که کمک خوبی در تسهیلات به کشاورزان و احیای قنوات شد./ استانداری کرمان
نظر شما