فرمانده مرزبانی استان خوزستان از توقیف یک فروند شناور و کشف 45 هزار لیتر سوخت قاچاق توسط دریابانان ماهشهر خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت(طبنا)، سردار "لطفعلی پاکباز" با اعلام این خبر گفت: در راستای طرح تشدید کنترل نوار مرزی و جلوگیری از خروج سرمایه های ملی و هرگونه قاچاق، ماموران مرزبانی استان خوزستان در ناوگروه شناوری پایگاه دریابانی ماهشهر موفق به شناسایی و توقیف یک فروند شناور صیادی حامل مواد سوختی شدند.
فرمانده مرزبانی استان خوزستان با بیان اینکه شناور موصوف در حال خروج از آب های ساحلی کشور بود که توقیف شد، تصریح کرد: ماموران در بازرسی از شناور توقیف شده 45 هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل کشف کردند.
سردار پاکباز در پایان با اشاره به دستگیری 6 متهم در این رابطه افزود: کارشناسان ارزش محموله کشف شده را 16 میلیارد ریال برآورد کرده اند که به همراه متهمان دستگیر شده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع ذی صلاح شدند.
نظر شما