ضرورت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی کردستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: برای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و برنامه ریزی تولید نیازمند نگاه ویژه به بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی غذایی هستیم.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کردستان، پیمان اسکندری در گردهمایی مدیران صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان های جهاد کشاورزی کردستان، ایلام، کرمانشاه، لرستان، مرکزی و همدان در سنندج اظهار کرد: سندی مشترک در منطقه چهار کشور در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی به منظور جذب سهم بیشتر از بازار کشور های همسایه تهیه و تنظیم شود.

وی ادامه داد: کشاورزی در کردستان جایگاه ویژه ای دارد و کسب رتبه های شاخص این استان در سطح کشور در بخش های مختلف زراعی و باغی گواهی براین مدعاست و می طلبد در برنامه ریزی ها صنایع تبدیلی و تکمیلی آن با جدیت پیگیری شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان بیان کرد: باید به طور زنجیره ای در این بحش عمل و برنامه ریزی های لازم در ارتباط با برند های شاخص محصول محور در منطقه چهار کشور انجام شود.

اسکندری با بیان اینکه تسهیلات بانکی برای حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی به عنوان اهرم توسعه عمل می کند، گفت: استان‌های مرزی منطقه ۴ کشوری نیازمند تهیه و تنظیم سند مشترک در صنایع تبدیلی و تکمیلی برای گرفتن سهم بیشتری از بازار کشور های همسایه هستند.

این گردهمایی منظور هم اندیشی و هم فکری استان های منطقه چهار کشور در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی به میزبانی استان کردستان برگزار شده و ۲ روز به طول می انجامد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha