ماندگاری ارزش غذایی نان با حداکثر ۵ درصد سبوس‌گیری

رییس سازمان غذا و دارو، تولید نان با حداکثر ۵ درصد سبوس گیری، باعث ماندگاری ارزش های غذایی در قوت غالب مردم کشورمان دانست.

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت (طبنا)سیدحیدر محمدی، در حاشیه دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی، برگزاری این کنگره را ارائه روش‌های جدید در ارتقای کیفیت صنایع غذایی و افزایش ارزش غذایی محصولات، بررسی راه‌های ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی عنوان کرد و گفت: تولید نان کامل، یکی از آرزوهای دیرین چند دهه اخیر کشور بود که امروز تحقق یافت.

وی افزود: متأسفانه در سال‌های گذشته ۲۸ درصد سبوس نان گرفته می‌شد که ارزش تغذیه‌ای، املاح معدنی و ویتامین‌های نان را می‌گیرد.

محمدی ادامه داد: با تلاش‌های صورت گرفته، امروز شاهد تولید نان با حداکثر ۵ درصد سبوس‌گیری هستیم که بیشتر ویتامین‌های گروه B، کلسیم، آهن، روی و فسفر موجود در سبوس باقی می‌ماند و نان کاملی برای مصرف کنندگان محسوب می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه برخی از بیماری‌های گوارشی ناشی از نقص ویتامین‌ها و کمبود املاح معدنی در مواد غذایی است، تاکید کرد: نان قوت غالب مردم کشور است و طبعاً اگر ارزش تغذیه‌ای نان بالاتر برود، اثرات خوبی بر سلامت مردم خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: تولید نان کامل در استان خوزستان آغاز شده و امیدواریم در سراسر کشور نیز این مهم تحقق یابد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha