در آیین تجلیل از خیرین، مسئولان بهزیستی استان با اشاره به نقش نیکوکاران در رفع نیازهای مددجویان، از استمرار این فرهنگ انسانی قدردانی کردند.
به گزارش خبرگزاری سلامت _ طبنا گیلان : همایش تجلیل از خیرین بهزیستی استان گیلان با حضور جمعی از نیکوکاران، مسئولان استانی و مدیران موسسات خیریه در رشت برگزار شد.
در این آیین، مدیرکل بهزیستی گیلان با قدردانی از همراهی خیرین، آنان را «میزبان واقعی برنامه» دانست و گفت: سازمان بهزیستی با بهرهگیری از بیش از ۶۴۵ مرکز و ۹۵ موسسه خیریه فعال در استان، در سال گذشته موفق به جذب بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان مشارکت مردمی شده است.
وی افزود: خیرین علاوه بر تأمین نیازهای مددجویان، در مسیر توانمندسازی و بازگشت پایدار آنان به جامعه نیز نقش اساسی ایفا میکنند.
در ادامه امیر رحیمیان ،معاون مشارکتهای مردمی، توسعه ظرفیتهای اجتماعی و فرهنگی بهزیستی گیلان، اظهار داشت: «خیر بودن تنها کمک مالی نیست، بلکه فرهنگی ماندگار است که باید به نسلهای جوان منتقل شود. پیشنهاد میکنم هر خیر، دست یک خیر دیگر را بگیرد و او را به این مسیر دعوت کند.»
رحیمیان با اشاره به فعالیتهای سال گذشته در حوزه مشارکتهای مردمی گفت: در سال ۱۴۰۳ حدود ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان کمک نقدی، بیش از ۶ میلیارد تومان کمک غیرنقدی و نزدیک به ۳۲ میلیارد تومان خدمات درمانی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی توسط خیرین به جامعه هدف ارائه شد. همچنین برای ۷۰ نفر از مددجویان بهزیستی جهیزیه تهیه گردید.
نظر شما