تجلیل  از کتابداران و تأکید بر گسترش خدمات کتابخانه‌ای در لامرد

بمناسبت هفته کتاب ، دکتر موسوی نماینده مردم شهرستان های لامرد و مهر در مجلس و علیزاده فرماندار لامرد از کتابخانه مشکات لامرد بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس،هم‌زمان با فرارسیدن هفته کتاب و کتابخوانی و در راستای پاسداشت فرهنگ مطالعه، علی علیزاده، فرماندار لامرد، به همراه دکتر سید موسی موسوی، نماینده مجلس، عبدالرضا حق‌شناس، بخشدار مرکزی، با حضور در کتابخانه عمومی «مشکات» لامرد، از نزدیک در جریان فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی این کتابخانه قرار گرفتند.

در این بازدید صمیمانه، فرماندار و همراهان ضمن گفت‌وگو با کتابداران پرتلاش، اعضا و مراجعان کتابخانه، از وضعیت فضاهای مطالعه، منابع موجود و نیازهای تجهیزاتی مطلع شدند. قاسمی، رئیس کتابخانه‌های شهرستان نیز گزارشی از برنامه‌های جاری، اقدامات انجام‌شده و چشم‌انداز توسعه این کتابخانه ارائه کرد.

علی علیزاده، فرماندار لامرد، در حاشیه این بازدید با تبریک هفته کتاب و کتابخوانی، کتابخانه‌های عمومی را «پایگاه‌های اندیشه و امید در دل جامعه» خواند و گفت: «کتابخانه‌های عمومی، تنها مکانی برای نگهداری کتاب نیستند؛ اینجا مدرسه زندگی، خانه اندیشه و جایی است که آینده فرهیختگان شهرستان شکل می‌گیرد. حمایت از کتابخانه‌ها، سرمایه‌گذاری بر دانش و فرهنگ فردای لامرد است.»

وی با تجلیل ویژه از زحمات کتابداران کتابخانه مشکات، آنان را «سربازان گمنام جبهه فرهنگ» نامید و افزود: «کتابداران با صبر، عشق و تعهد، پل میان کتاب و جامعه می‌سازند و نقشی بی‌بدیل در ترویج فرهنگ مطالعه دارند. قدردانی از تلاش‌های آنان، وظیفه‌ای است که بر دوش همه مسئولان قرار دارد.»

فرماندار لامرد همچنین بر ضرورت به‌روزرسانی منابع، توسعه فضاهای مطالعه، تنوع‌بخشی به برنامه‌های فرهنگی و بهره‌گیری از ظرفیت مدارس، دانشگاه‌ها و خیرین برای گسترش خدمات کتابخانه‌ای تأکید کرد و افزود:
«اگر می‌خواهیم نسل آینده، نسلی پرسش‌گر، خلاق و آگاه باشد، باید جامعه را با کتاب و کتابخانه آشتی دهیم.»

در ادامه، دکتر سید موسی موسوی، نماینده مردم لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن قدردانی از تلاش‌های کتابداران، بر اهمیت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و ارتقای نقش کتابخانه‌ها در توسعه دانش و فرهنگ شهرستان تأکید کرد.

در پایان این بازدید، کارت عضویت کتابخانه به فرماندار لامرد و نماینده مجلس اهدا شد تا ضمن نمادین بودن، عزم آنان در حمایت و ترویج فرهنگ مطالعه تثبیت شود.

گفتنی است هم‌زمان با هفته کتاب و کتابخوانی، برنامه‌های متنوع فرهنگی و ترویجی از جمله نشست‌های کتاب‌خوان، معرفی و نقد کتاب و برنامه‌های ویژه کودکان و نوجوانان در کتابخانه عمومی مشکات لامرد در حال اجرا است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha