۲۳۶۹ کیلومتر خط و بیش از ۱۱ هزار مگاولت آمپر پست انتقال تا تابستان برقدار می‌شود

مدیرکل برنامه‌ریزی و توسعه شبکه انتقال توانیر افزایش ظرفیت پست‌های انتقال به میزان ۱۱ هزار و ۳۴۰ مگاولت آمپر و احداث ۲۳۶۹ کیلومتر خط انتقال از جمله طرح‌های حیاتی گذر از تابستان عنوان کرد و گفت: تعدادی از این طرح‌ها اجرا شده و برخی نیز با بیش از ۷۵ درصد پیشرفت در حال اجراست.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، هاشم علیپور تعداد طرح‌های حیاتی برای گذر از اوج بار تابستان آینده را ۱۶۴ طرح شامل ۱۰۸ طرح جدید و ۵۶ طرح باقی‌مانده از سال گذشته عنوان کرد که در مجموع ۱۴ طرح در حوزه بهبود شبکه، ۸۲ طرح افزایش ظرفیت پست‌های برق به میزان ۱۱ هزار و ۳۴۰ مگاولت آمپر و ۶۸ طرح احداث خطوط انتقال به طول ۲۳۶۹ کیلومتر مدار را شامل می‌شود.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه شبکه انتقال توانیر با اشاره به پیگیری مستمر گزارش‌های این حوزه و دریافت هفتگی عملکرد شرکت‌های برق منطقه‌ای از طریق سامانه سمپا، از بیش از ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی در اجرای ۴۱ طرح حیاتی شبکه انتقال برق در سال جاری خبر داد و افزود: همچنین از مجموع طرح‌های حیاتی، تاکنون ۲۸ طرح بین ۵۰ تا ۷۵ درصد، ۲۶ طرح بین ۲۵ تا ۵۰ درصد و ۶۹ طرح کمتر از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

گفتنی است تاکنون ۲ طرح از ۱۶۴ طرح حیاتی شبکه انتقال به بهره‌برداری رسیده و طبق برنامه زمان‌بندی، تا خرداد ۱۴۰۵ تعداد طرح‌های بهره‌برداری شده به ۱۵۱ طرح می‌رسد.

گزارش دفتر برنامه‌ریزی و توسعه انتقال توانیر حاکی است طی ماه‌های آتی و به تدریج ۶ طرح در آذر ماه جاری، ۳ طرح در دی ماه، ۶ طرح در بهمن ماه آتی و ۱۰ طرح در فروردین سال آینده برقرار می‌شود و بیشترین حجم بهره‌برداری از طرح‌های حیاتی، طی اسفند ۱۴۰۴ تا خرداد ۱۴۰۵ خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha