پیدا شدن پرچم داعش در خودروی مهاجمان استرالیا

کمیسر پلیس ایالت نیو ساوت ولز استرالیا مال لانیون اعلام کرد که از خودروی مهاجمان حمله تروریستی یکشنبه، پرچم داعش پیدا شد.

لانیون خبرها درباره پیدا شدن پرچم داعش از خودروی مهاجمان حمله تروریستی در حومه سیدنی را تأیید کرد.

کمیسر پلیس ایالت نیو ساوت ولز در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت گزارش‌هایی درباره اینکه پرچم سیاه داعش روی خودروی مهاجم انداخته شده بود، «بخشی از تحقیقات را تشکیل می‌دهد.»

طی تیراندازی دو مرد مسلح در جریان مراسم جشن یهودی حنوکا در این ایالت ساحلی استرالیا، تا کنون دست‌کم ۱۶ نفر کشته و شمار زیادی نیز مجروح شده‌اند. یکی از مهاجمان در تبادل آتش با پلیس کشته شد.

به گفته پلیس استرالیا، مهاجمان این حمله تروریستی «نوید اکرم» ۲۴ ساله و پدر ۵۰ ساله و پسر او بودند. لانیون اعلام کرد که پلیس دیگر به‌دنبال مظنون دیگری نیست.

کمیسر پلیس ایالت نیو ساوت ولز استرالیا مال لانیون، گفت که مهاجم جوان این حمله تروریستی که زخمی شده، ممکن است زنده بماند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha