خط انتقال آب  روانسر به جوانرود که توسط  دشمن امریکایی  صهیونی    مورد تهاجم واقع شد  بطور کامل بازسازی شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با اشاره به آسیب‌دیدن خط انتقال آب روانسر به جوانرود در اثر حملات رژیم غاصب صهیونی گفت: با تلاش شبانه‌روزی نیروهای این شرکت این خط پس از تعمیر مجدداً وارد مدار بهره‌برداری شد.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از کرمانشاه ، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با اشاره به آسیب‌دیدن خط انتقال آب روانسر به جوانرود در اثر حملات رژیم غاصب صهیونی گفت: با تلاش شبانه‌روزی نیروهای این شرکت این خط پس از تعمیر مجدداً وارد مدار بهره‌برداری شد.

رضا داودی در گفتگو با خبرگزاری سلامت با بیان این‌که در این حادثه حدود ۱۰۰ متر از خط انتقال آب فولادی با قطر ۶۰۰ میلی‌متری به طور کامل تخریب شده بود، خاطرنشان کرد: پس از اعزام تجهیزات و گروه‌های عملیاتی، آواربرداری از مسیر خط انتقال در دستور کار قرار گرفت که ضمن پاکسازی، حفاری مسیر و خارج‌کردن لوله‌های تخریب‌شده، ریسه‌کردن لوله‌ها و جوشکاری لوله‌های ارسالی نیز انجام شد.

به گفته داودی در حین عملیات اجرایی، چندین بار دیگر محدوده پروژه از طرف دشمن مورد حمله هوایی قرار گرفت. مدیرعامل آبفای استان کرمانشاه اضافه کرد: در طول مدت رفع این حادثه، آب شرب مورد نیاز جوانرود از سایر منابع تامین شد تا مشکلی در روند پایدار آب‌رسانی به شهروندان ایجاد نشود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha