سینما می‌تواند آرامش، امید و اقتدار ملی را به کودکان منتقل کند

رئیس سازمان امور سینمایی کشور، به سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان پیام داد و بر نقش سینما در احیای آرامش و امید و تقویت روحیه سلحشوری و اقتدار ملی در کودکان تأکید کرد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری سلامت(طبنا) به نقل از  روابط‌عمومی سی‌وهشتمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان، در پیام رئیس سازمان سینمایی در پیامی به جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان آمده است:

سینمای کودک و نوجوان، بخشی ماندگار از حافظه جمعی چندین نسل در ایران است. بسیاری از تصویرها، شخصیت‌ها و قصه‌هایی که از کودکی در یادها برجا مانده‌اند، از کوچه پس‌کوچه‌های این سرزمین یگانه تا روی پرده سینما امتداد پیدا کردند و خاطراتی را برای نسل‌های متمادی ساختند. همین پیشینه، مسئولیت اکنون سینما را در برابر نسل امروز سنگین‌تر می‌کند. نسلی که جهان پیرامونش با شتاب تغییر کرده و در ماه‌های اخیر، تجربه جنگ‌های تحمیلی و حمله متجاوزان به این خاک، بخشی از زیست او را تشکیل داده است. تصاویر کودکان مظلوم میناب در ذهن و روح جمعی حک شده و قابل زدودن نیست.

در چنین شرایطی، فراهم کردن زمینه‌ای برای مواجه با این موضوع در کنار ایجاد شادی و نشاط برای کودکان، امری فرعی و تزئینی نیست. کودک باید بتواند در کنار آگاهی‌بخشی درست نسبت به جهان پیرامون خود، همچنان بخندد، قصه بشنود، فیلم ببیند، با قهرمانانش همراه شود و رؤیا بسازد. سینما یکی از مهم‌ترین امکان‌های فرهنگ برای حفظ این امر و احیای آرامش و امید در کنار ایجاد و تقویت روحیه سلحشوری و اقتدار ملی به کودکان است.

سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان نیز باید بیش از گذشته به همین جهان نزدیک شود. جشنواره زمانی به اهداف خود نائل می‌شود که بتواند به رشد و پویایی سینمای کودک و نوجوان یاری برساند و برای هنرمندانی که به صورت حرفه‌ای و مستمر در این حوزه فعالیت می‌کنند، شرایط دیده شدن و عرضه درست را فراهم کند.

امروز سینمای کودک و نوجوان بیش از هر چیز به نگاهی فراگیر و حرفه‌ای نیاز دارد. نگاهی که تولید فیلم، پرورش نیروی انسانی، ارتباط با مخاطب، ایجاد بازار عرضه درست آثار و محصولات و حضور مستمر در چرخه اکران و نیز تأثیرگذاری آثار در فرآیند آموزش و پرورش کودکان را اجزای یک کل واحد در نظر گیرد.

امیدوارم سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، در کنار گرامیداشت فرزندان شهید ایران، به‌ویژه دانش‌آموزان دلبند ما در مدرسه شجره طیبه میناب و تمامی کودکان شهید مظلوم و بی‌گناه میهنمان، بتواند شادی و امیدی برای کودکان و نوجوانان عزیزمان بیافریند تا در پرتو لطف و عنایت الهی شاهد رشد و بالندگی نسلی باشیم با شب‌شکنی و درخشندگی خود ایرانی سرافراز و غرورآفرین را پدید خواهند آورد.

شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد
خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha