به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، تحقیقات محققان دانشگاه ادیت کووان استرالیا نشان میدهد رژیم غذایی مدیترانه ای به شکل قابل توجهی میزان تجمع پپتیدهای آمیلوئید بتا مرتبط با اسیدآمینه را در مغز کاهش میدهد.
به گفته محققان، تشکیل این پپتیدها با ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است. مطالعات قبلی نشان داده اند ژیم غذایی مدیترانهای که شامل مقادیر بیشتر سبزیجات، میوهها، غلات کامل، ماهی و روغن زیتون است، میتواند زوال شناختی را کُند نماید.
دکتر «استفانی رینی اسمیت»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «ما دریافتیم پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای تنها به مدت ۳ سال میتواند تشکیل پپتیدهای آمیلوئید بتا را تا ۶۰ درصد کاهش دهد.»
وی در ادامه میافزاید: «این یافتهها به ما نشان میدهد که رژیم غذایی مدیترانه ای میتواند شروع علائم بیماری آلزایمر را تا سالها به تاخیر اندازد.»
به گفته وی، «درحالیکه به نظر میرسد تمام ابعاد رژیم غذایی مدیترانه ای در کاهش ریسک ابتلا به آلزایمر مهم است، اما یافتههای ما نشان میدهد مصرف میوه بیشترین فایده را دارد.»(مهر)
نظر شما