به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، احمد همتی با بیان اینکه وزارت بهداشت بازدیدهای مستمری از رستورانها و اغذیه فروشیها دارد، گفت: وزارت بهداشت دارای آزمایشگاههای مجهزی است که از جهات مختلف مواد غذایی این مراکز را آزمایش، نمونه برداری و نمونه گیری میکند و چنانچه تخلفی کشف شود به کمیسیون ماده 11 گزارش داده میشود تا با متخلفان برخورد شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامیافزود: بازرسیها و سرکشیها به رستورانها به طور مداوم انجام و گزارشات نیز ارائه میشود و به طور قطع تشدید بازرسی و نظارتها میتواند تاثیر زیادی در کاهش تخلفات داشته باشد.
نماینده مردم سمنان در مجلس دهم با بیان اینکه با توجه به افزایش مسافرتها و استفاده از رستورانها در این ایام وزارت بهداشت هر ساله برنامه سلامت نوروزی را در دستور کار دارد، گفت: استفاده بالای مردم از رستورانها به ویژه رستورانهای بین راهی در این ایام افزایش نظارت وزارت بهداشت بر این مراکز را دوچندان میکند.
همتی یادآور شد: البته مردم نیز باید به مراکزی مراجعه کنند که نکات و استانداردهای بهداشتی لازم را رعایت میکنند و از سویی از مواد غذایی استفاده کنند که تاریخ مصرف و انقضای آن مشخص و دارای تاییدیه وزارت بهداشت و استاندارد باشد زیرا برخی از مواد غذایی تاییدیه سازمان غذا و دارو را ندارند و به طور قطع اگر چنین مواردی را رعایت نکنند ممکن است بیماریهایی آنها را تهدید کند.
وی ادامه داد: برای پیشگیری از مسمومیتها در ایام نوروز نیاز است مردم دقت لازم را در انتخاب رستورانها داشته باشند و از مواد غذایی و آب آشامیدنی ناسالم خودداری کنند البته مسئولان بهداشتی دانشگاهها نیز در ایام نوروز نظارتها را افزایش میدهند تا شاهد کاهش تخلفات باشیم.
نظر شما