کد خبر: افزایش-شمار-بیمه-شدگان-اجباری-در-زنجان
۸ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۴۲
افزایش شمار بیمه شدگان اجباری در زنجان حاکی از رونق تولید است

به گزارش گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ فتح الله حقیقی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان افزود: در زمان حاضر تعداد بیمه شدگان اجباری جدید استان نسبت به فروردین امسال چهارهزارو ۸۶۳ نفر بوده و این در حالی است که بر اساس گزارش تامین اجتماعی طی این مدت ماهانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر نیز به مرحله بازنشستگی رسیده اند.

وی ادامه داد: هم اکنون شمار دریافت کنندگان مستمری بیمه بیکاری نیز در استان نسبت به فروردین امسال، ۳۴۹ نفر کاهش پیدا کرده است.

بر اساس آخرین آمار اعلام شده، تعداد بیمه شدگان اصلی تامین اجتماعی در استان زنجان بیش از ۱۷۷ هزار نفر است.

استاندار زنجان با اشاره به تکمیل زنجیره تولید برخی صنایع در استان گفت:: یکی از اتفاقات خوبی که امسال و سال گذشته اتفاق افتاده گسترده شدن زنجیره تولید برخی صنایع و تکمیل زنجیره تولید صنایعی چون نساجی، سنگ تزئینی، فولاد و ... است

مقام عالی اجرایی استان ادامه داد: خوشبختانه با پیگیری‌های ستاد و همکاری خوب و موثر سیستم بانکی و سایر دستگاه‌های اجرایی استان توانستیم تاکنون چندین واحد تولیدی که فعالیت آنها پیشتر از این کاملا متوقف شده بود و دارای شرایط بحرانی بودند، احیا و مجددا فعالیت تولید خود را آغاز کرده تا بستر‌های اشتغال بخشی از نیروی کار جوانان استان فراهم آورده شود.

وی با اشاره به اینکه تاکنون جلسات بسیاری در راستای حل  مشکلات واحدهای تولیدی برگزار شده است، اضافه کرد: با پیگیری‌های انجام شده حتی مشکلاتی که در استان قابل حل نبود در پایتخت به دستگاه‌های مرکزی ارجاع داده شد تا این مشکلات از سر راه برداشته شود.

حقیقی تصریح کرد: بررسی چرخه تولید واحدها سبب می‌شود که مشکلات واقعی احصا شده و بدین سبب از تولید و اشتغال نیز صیانت شود که این مهم به ایجاد ثروت و ارزش‌ افزوده در استان کمک می‌کند.حقیقی با تاکید بر اینکه حمایت‌های انجام‌شده از واحدهای تولیدی باید مستند شود، یادآور شد: با توجه به اقداماتی که انجام شده امسال و سال گذشته شاهد بازگشت به کار واحدهای تولیدی هستیم که در سال‌های قبل تعطیل شده بودند.

استاندار زنجان با بیان اینکه آمار بیمه شدگان اجباری در این استان  حاکی از آن است که حوزه تولید با مشکل قابل توجهی مواجه نشده است، اظهار داشت: آسیب شیوع کرونا بیشتر متوجه حوزه خدمات در استان است که اگر بساط این بیماری برچیده شود، در این بخش مشکلات برطرف می شود.

نماینده عالی دولت در استان، در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه از سال ۹۴ تا کنون ۲۲۹ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان برگزار شده است، گفت: ۱۷۰ مورد از این جلسات یعنی ۷۴ درصد مجموع جلسه ها، طی ۲ سال گذشته بوده است.

وی افزود: در واحدهای تولیدی و صنعتی که در دستور کار کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید قرار گرفتند و مسائل و مشکلات آنها رفع شده، اتفاقات مفیدی افتاده است که نخ تایر صبا را می توان به عنوان یکی از این نمونه ها یاد کرد.

حقیقی ادامه داد: این نتایج با همت و کمک مدیران محقق شده و لازم است با اطلاع رسانی، مردم نیز در جریان موفقیت های به دست آمده قرار گیرند و خوشحال شوند.

گفتنی است؛ استاندار زنجان به همراه نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، پیش از حضور در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، از سه واحد تولیدی و صنعتی نخ تایر صباف پایا کنسرو و شرکت نیک ریس بازدید کردند و از نزدیک در جریان فعالیت آنها قرار گرفتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha