رئیس اداره پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد مخدر وزارت بهداشت در مراسم پایانی کارگاه منطقه ای ظرفیت سازی و توانمند سازی کارشناسان سلامت روان شمال شرق کشور در سبزوار افزود: این مراکز که هریک از آنها حدود 30 هزار نفر از جمعیت منطقه را زیر پوشش دارد اغلب در حاشیه شهرها ایجاد شده و یک روانشناس در آن مستقر است.
به گزارش خبرگزاری سلامت دکتر نوروزی با بیان اینکه برنامه ما تقویت و افزایش کیفیت خدمات این مراکز است اظهار کرد: در این مراکز افراد آموزش دیده، پزشکان و روانشناسان، خدمات درمانی مناسب برای درمان افراد معتاد ارائه می کنند.
وی گفت: وزارت بهداشت در طرح تحول نظام سلامت به پیشگیری از مصرف مواد مخدر و درمان معتادان توجه ویژه داشته است.
دکتر نوروزی افزود: در این طرح تمرکز روی خانواده ها با ارائه بسته های فرزند پروری، پیشگیری موردی، شناسایی، آگاهی بخشی و درمان افرادی است که گاهی اقدام به مصرف مواد مخدر می کنند.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت طی چند سال گذشته در حوزه اختصاص اعتبارات و تامین نیروی انسانی برای حوزه پیشگیری و درمان اعتیاد گام های خوبی برداشته است.
وی اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده در مناطق پر خطر و تجمع معتادان، با ایجاد مراکز سلامت جامعه نگر، خدماتی در راستای کاهش آسیب ها ارائه می شود.
نوروزی گفت: بر اساس آمارها یک میلیون و 300 هزار معتاد در کشور وجود دارد که 91 درصد آن را مردان تشکیل می دهند.
کارگاه منطقه ای ظرفیت سازی و توانمندسازی سلامت روان دانشگاه های علوم پزشکی شمال شرق کشور با حضور 50 کارشناس به مدت سه روز در سبزوار برگزار شد
نظر شما