طاهر موهبتی در گفتوگو با طبنا(خبرگزاری سلامت)، درباره این سوال که شنیدهها حاکی از این بوده که بیمه سلامت تنها شامل خدمات بخش دولتی میشود، اظهار کرد: در واقع این تصمیم جدیدی نیست و بر اساس مصوب دولت بوده همچین مطابق با قوانین و بودجه کشور است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 40 میلیون نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند، افزود: افرادی همچون جمعیت روستایی، افراد تحت پوشش کمیته امداد، سازمان بهزیستی، افرادی که تحت پوشش صندوق کارکنان دولت و به عبارتی افرادی که خودشان حق بیمه خود را پرداخت میکنند مشمول این طرح نمیشوند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران تاکید کرد: فردی که ماهانه توانایی پرداخت 20 هزار تومان را ندارد یا نمیخواهد پرداخت کند چطور با مراجعه به مراکز خصوصی میخواهد هزینه درمان چند میلیونی او پرداخت شود؟ بنابراین اگر این افراد جزو گروههای محروم ذکر شده نباشند در امر خدمت رسانی برای محرومین واقعی دچار چالش میشویم چراکه سایر افراد با پرداختن ماهانه 20 هزار تومان میتوانند جزو بیمه سلامت ایرانیان شوند و از تمامی خدمات در بخش دولتی و خصوصی بهرهمند شوند .
موهبتی با اشاره به اینکه افرادی که در بخش دولتی توانایی ارائه خدماتی همچون ام ار آی، سی تی اسکن، آنژیوگرافی و ... را ندارند میتوانند به بخش خصوصی مراجعه کنند، عنوان کرد: این طرح بیمه سلامت برای افرادی که نیازمند خدمات سرپایی هستند و به عبارتی توانمندی لازم را ندارند مستثنی است اما خدماتی که انحصار بخش خصوصی است را شامل نمیشود.
وی بیان کرد: بیماران صعب العلاج و سرپایی همچون بیماران مبتلا به ام اس، سرطان و دیالیز از این بخشنامه خارج هستند و میتوانند به همه جا جهت درمان در بخشهای خصوصی و دولتی مراجعه کنند همچنین بیماری که پروتکل درمانی او توسط یک پزشک در بخش خصوصی شروع شده است تا پایان درمان خود میتواند از دفترچه بیمه رایگان استفاده کند.
نظر شما