به گزارش گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی ، معاون فنی و اجرایی جهادکشاورزی تیران و کرون میزان برداشت زعفران را در این شهرستان ۸ تا ۱۵ کیلوگرم در هکتار برشمرد و گفت: تغذیه مناسب گیاه، آبیاری به موقع و برداشت صحیح زعفران و فرآوری اصولی آن افزایش ۵۰ درصدی کمی و کیفی زعفران را به دنبال دارد.
رامین ناظمی با اشاره به عیار بالای زعفران تیران وکرون افزود: خاک حاصلخیز و اقلیم مناسب موجب بالا رفتن عیار این محصول شهرستان تیران و کرون شده است.
وی گفت: با حضور کارشناسان و زعفرانکاران با تجربه، نحوه صحیح برداشت و تولید سوپرنگین صادراتی از کلاله زعفران و شیوه خشک کردن سریع آن به کشاورزان منطقه آموزش داده شده است.
شهرستان تیران و کرون یکی از ۲ شهرستان برتر استان در تولید زعفران است و کشت این محصول در این شهرستان قدمت پنجاه ساله دارد.
نظر شما