دکتر جابر یقینی در گفتوگو با طبنا(خبرگزاری سلامت)، درباره علت نیفتادن دندانهای شیری در بزرگسالان اظهار کرد: معمولا دندانهای شیری تا حدود سن 12 سالگی میافتند و با دندانهای دائمی جایگزین میشوند.
وی با بیان اینکه فشار تاج دندانهای دائمی به ریشه دندانهای شیری سبب افتادن آنها میشود، افزود: در مواردی که دندانهای دائمی به صورت مادرزادی وجود نداشته باشند یا فضای کافی برای رویش دندانها نباشد درآمدن دندانهای دائمی با تاخیر همراه است.
این جراح لثه و ایمپلنت خاطرنشان کرد: کوچک بودن فک در برخی از افراد نیز سبب شده تا دندانهای دائمی آنها در جهت مستقیم برای جایگزین شدن دندانهای شیری نباشند.
یقینی با اشاره به اینکه دندانهای شیری در نهایت پس از 25 سالگی میافتد، عنوان کرد: بنابر تشخیص پزشک دندانهای شیری که در بزرگسالان باقی مانده است، کشیده میشوند و با دندانهای دائمی فضای باقی مانده پر خواهد شد.
وی ادامه داد: اگر با تصویربرداری و انجام OPG مشخص شد که فرد بزرگسال دندان دائمی او نهفته است دندان شیری کشیده و با انجام جراحی و پس از آن ارتودنسی مشکل فرد رفع میشود اما همچنان در برخی از افراد خود به خود پس از مدتی دندان شیری تحلیل میرود و در نهایت میافتد.
این دندانپزشک درباره جرم گیری دندان نیز گفت: جرم گیری اگر به صورت اصولی و صحیح انجام شود هیچگونه آسیبی برای فرد به همراه ندارد اما مردم باید آگاهی داشته باشند که جرمگیری برای سفیدتر شدن دندان نیست بلکه سبب شده تا از عفونت و التهابلثه پیشگیری شود.
نظرات
- نظرات منتشر شده: 1
- نظرات در صف انتشار: 0
- نظرات غیرقابل انتشار: 0
-
سلام دادشم ۱۴ ساله شه خودمم ۱۷ ساله ام هردومون چندتا از دندونای عقب فکه پایین وفک بالا نیفتادن دندونای من سالمن تاحالا خراب نشدن ولی دادشم دندون خراب خیلی داره به طوری که فقط یه ریشه سیاه هز دندوناش باقی مونده با این سن کمه اش خیلی از دندوناش خرابن همه ی دندونایی که شیری هستن خراب شدن دندونای دائمی اش سالم ان درد ام دارن دندوناش خوب ما چیکار کنیم اگه دندوناشو بکشیم دوباره دندون درمیاد من خودم از دندونای شیریم رازی ام دوس ام ندارم بکش ولی دادشم وضع دندوناش خرابه درد زیادی هم تحمل میکنه. لطفا راهنمایی کنی
نظر شما