به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، همایون یوسفی شامگاه جمعه در گردهمایی بررسی اثرات اجتماعی احداث سد گتوند اظهار کرد: با افزایش مشکلات در جامعه به تبع آن فرصت گفتگو بین مردم کاهش پیدا میکند؛ با از بین رفتن این فرصت نه تنها مشکلات حل شدنی نیستند بلکه رو به فراوانی هم خواهند گذاشت.
وی افزود: در کشور این کمبود گفتگو را در عرصههای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی داریم و همه بیشتر درد و دل دارند و کسی اصل موضوع را درست بیان نمیکند؛ با چنین وضعیتی نمیتوان راهکار ارائه داد.
نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس تصریح کرد: در خوزستان هم با این موضوع مواجه هستیم و چه بسا شدیدتر از سایر نقاط کشور باشد؛ یکی از مهمترین مسائل برای ارائه راهکار حل مشکلات استان، تشکیل چنین جلساتی به منظور هم اندیشی در خصوص حل مشکلات استان است.
یوسفی در خصوص سد گتوند نیز گفت: سد گتوند مانند دیگر مشکلات خوزستان مخاطبان بسیاری دارد و اگر مردم میدانستند موضوع به این مهمیبا چنین محتوایی مورد بحث قرار گرفته قطعا حضور بیشتری میداشتند.
وی بیان کرد: یکی از موضوعاتی که در توسعه کشور از آن غافل شدیم بی توجهی به مسائل اجتماعی است و بیشتر توسعهها مهندسی و بدون توجه به شاخصهای مختلف از جمله امنیتی، سیاسی و فرهنگی است.
نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس انتقاد کرد: در کشور بیشتر کاریکاتور توسعه را اجرا میکنیم و این مسئله باعث شده تا بعد از گذشت مدتها نه تنها منتفع نشویم بلکه دچار مشکلات روزافزون هم شده ایم.
یوسفی با اشاره به اینکه هر عقل سلیمیو یا هر فردی با هوش معمولی خیلی ساده به جانمایی غلط سد گتوند پی میبرد، افزود: اگر در ابتدای ساخت سد عکس هوایی منطقه مشاهده میشد، قطعا به راحتی محل جانمایی را چند کیلومتر بالاتر محل فعلی تعیین میکردند.
نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس یادآور شد: سد چند منظوره گتوند ساخته شده و با وجود منافعی که برای آن متصور شده ولی مضرات آن بسیار بیشتر است؛ هرچند در این زمینه باید واقع بین بود و بدانیم که هیچ راهکار علاج بخشی ۱۰۰ درصدی هم برای سد گتوند وجود ندارد.
یوسفی اضافه کرد: در بسیاری از کشورهای دنیا سد را شکسته و آب را رهاسازی میکنند ولی رهاسازی نمکهای کوه نمک (سازند گچساران) که توانایی تولید ۱۲۰ میلیون تن نمک را دارد، نتیجه ای جز نابودی استان خوزستان به دنبال نخواهد داشت.(مهر)
نظر شما