رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران با اشاره به اینکه در کشور۷ میلیون بیمار دیابتیک داریم، گفت: اگر دیابت کنترل شود میتوانیم پس از ۳ تا ۶ ماه ایمپلنت برای بیماران انجام دهیم.
باقر شهنی زاده در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری سلامت ، بااشاره به اینکه پوسیدگی دندان در افراد کم درآمد بیشتر و دندانهای پرشده در افراد با وضعیت درآمدی بالاتر بیشتر است، گفت: افراد زیر خط فقرچون توانایی پرداخت هزینههای دندانپزشکی را کمتر دارند تعدادپوسیدگیهای شدید یا دندانهای کشیده شده بیشتری دارند.
رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران با اشاره به اینکه موضوع ایمپلنت نیزیک نوع پیشگیری در بهداشت دندان محسوب میشود گفت: ایمپلنت در واقع کاشتن یک دندان در جایگزینی یک دندان از دست رفته است که گاهی رویکردبیتفاوت و عدم پذیرش نسبت به این موضوع وجود داشته و گاهی توسط بیش ازحد شده است ما سعی کردهایم این مساله را بین افراط و تفریط قرار داده وهشدارهای لازم را ارائه دهیم.
شهنی زاده ادامه داد: برای پیشگیری از بروز پوسیدگی باید از کودکی مسواک زدن صحیح و مصرف کمتر شیرینی و شکلات را به کودکان آموزش داد.
وی افزود: خمیر دندانهای ایرانی و خارجی تاثیری در نگهداری بهتر دندان ها ندارند بلکه توصیه ما این است که با مسواکی که زبر نباشد و با خمیردندان ایرانی نیز میتوان به صورت صحیح و مرتب و کشیدن نخ دندان بهتر ازدندانها حفاظت کرد.
رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران یادآور شد: ما در کشور۷ میلیون بیماردیابتیک داریم و اگر دیابت کنترل شود می توانیم پس از ۳ تا ۶ ماه حتی ایمپلنت هم برای بیماران انجام دهیم اما چون زخم در این بیماران خوب نمی شود بهتر است از این روش درمانی استفاده نکنند.
وی با اشاره به اینکه درصد موفقیت ایمپلنت در ایران در صورتی که تمام استانداردها رعایت شود ۷۰ تا ۸۰ درصد است، خاطر نشان کرد: حدود ۳۰ هزاردندانپزشک در سراسر کشور وجود دارد که ۲۳ تا ۲۵ هزار نفر آنها دندانپزشک عمومی هستند و در سال جاری حدود ۸ هزار نفر دیگر به این جمع افزوده خواهد شد.
کدخبرنگار41070
نظر شما