به گزارش گروه سلامت و بهداشت طبنا(خبرگذاری سلامت)، نتایج تازهترین بررسیها نشان میدهد رژیم غذایی سالم ممکن است از مشکلات تغذیهای در بیماران مبتلا به سرطان سر و گردن جلوگیری کند.
پژوهشها حاکی از آن است، بیماران مبتلا به سرطان سر و گردن که قبل از تشخیص، غذاهای سرشار از آنتی اکسیدانها و سایر ریز مغذیها را میخورند، ممکن است خطر ابتلا به علائم مزمن تغذیه مزمن را تا یک سال پس از تشخیص سرطان سر یا گردن کاهش دهند.
طبق مطالعهای که روز دوشنبه در وب سایت دانشگاه ایلینویز (UI) منتشر شد، این مطالعه با ۳۳۶ بیمار بزرگسال دانشگاه میشیگان انجام شد.
محققان در تجزیه و تحلیل عادات غذایی بیماران دریافتند آنهایی که از هر دو الگوی اصلی رژیم غذایی پیروی میکنند: الگوی غربی که شامل مقدار زیادی گوشت قرمز و مواد غذایی فرآوری شده، غذاهای سرخ شده و قند بود یا الگوی محتاطانهای که شامل مواد غذایی سالمتر از جمله میوه و سبزیجات ، ماهی و غلات کامل است.
آنا آرتور، استاد علوم غذا و تغذیه انسان در UI گفت: در حالی که منشاء و ایجاد علائم تأثیر تغذیه پیچیده و متنوع است، الگوی رژیم غذایی محتاطانه میتواند التهاب را کاهش داده و بر فرآیندهای بیولوژیکی دخیل در پاتوژنز تأثیر بگذارد و به طور کلی التهاب را کاهش دهد.
محققان فرض کردند که بعضی از بیماران بعد از تشخیص سرطان ممکن است شروع به خوردن سالمتر کنند تا به طور بالقوه اثرات التهابی عادتهای غذایی قبلی خود را خنثی سازند.(فارس)
نظر شما