کد خبر: مقاومت-ضد-میکروبی-در-انسان-با-مصرف-شیر-آ
۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۹
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، دکترحسین معصومی با اشاره به اینکه در اکثر گاوداری‌ها برای جلوگیری از انتشار میکروب و دیگر عوامل، همراه تغذیه به گاو آنتی‌بیوتیک می‌خورانند،اظهارکرد: آنتی‌بیوتیک در گاوداری‌ها بدون هیچ‌گونه ضوابطی و به دو دلیل استفاده می‌شود، اول اینکه بیماری‌های دامی را کنترل کند و در دومین مرحله به‌عنوان فاکتور رشد مورد استفاده قرار می‌گیرد. وی ادامه داد: اگر آنتی‌بیوتیک بدون نظر و کنترل دامپزشک و سازمان دامپزشکی به تغذیه دام‌ها اضافه شود و صاحبان دامداری‌ها به صورت آزاد آن را تهیه و استفاده کنند، باقیمانده آنتی‌بیوتیک در گوشت و شیر احشام باقی می‌ماند و در شیری که مردم مصرف می‌کنند باقیمانده آنتی‌بیوتیک وجود دارد. این متخصص عفونی تصریح کرد: سازمان دامپزشکی کشور باید مسئله افزودن آنتی‌بیوتیک به شیر را کنترل و غلظتش را اندازه‌گیری کند و اگر دارای استانداردهای لازم نباشد باید از مصرف آن جلوگیری شود. معصومی عارضه وجود آنتی‌بیوتیک در شیر را ورود مقادیر زیادی از آنتی‌بیوتیک به داخل آن دانست و گفت:‌ این مسئله باعث بروز مقاومت ضدمیکروبی می‌شود یعنی بدن افراد در مقابل میکروب‌ها مقاوم شده و اگر در آینده بدن آنها به عفونتی دچار شود آنتی‌بیوتیک‌هایی که برای درمان از آنها استفاده می‌شد دیگر کاربردی نخواهد داشت.(فارس)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha