کد خبر: مواد-غذایی-ارگانیک-و-ورزش-در-پیشگیری-از
۷ خرداد ۱۳۹۸،‏ ۱۱:۳۰
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، محمدرضا قدیر، با اشاره به عوامل تأثیرگذار در ابتلاء به سرطان‌های گوارش، گفت: استفاده از مواد غذایی ارگانیک در کنار ورزش و تحرک عوامل مهمی در پیشگیری از سرطان‌های گوارش به شمار می‌رود. وی اظهارکرد: تشخیص به موقع سرطان گوارش در درمان مؤثر آن بسیار حائز اهمیت است به صورتی که برخی مواقع این مساله می‌تواند سبب بهبودی کامل بیمار شود. قدیر افزود: توجه به علائم خطر در بیماری سرطان بسیار مهم است و افراد باید عواملی همچون دل درد کاهش وزن ناگهانی سیاه شدن مدفوع، کم خونی و…، را در اسرع وقت توجه داشته باشند و پزشک مراجعه کنند. رئیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد استان قم در ادامه گفت: سرطان معده، روده، پانکراس و کبد از جمله سرطان‌های گوارش بوده که تشخیص به موقع آن می‌تواند کمک قابل توجهی به بیمار کرده و به طور کلی می‌تواند او را عاری از سرطان کند. قدیر گفت: مهم‌ترین علل ابتلاء به سرطان‌های گوارش زندگی ناسالم و عدم تحرک و ورزش است به طوری که مصرف غذاهایی همچون فست‌فود، نوشابه‌های گازدار و غذاهای پرچرب ریسک ابتلاء به سرطان‌های گوارش را چندین برابر می‌کند. وی بیان داشت: درمان کبد چرب نیز باید مورد توجه قرار گیرد چرا که گاهی مواقع این مساله می‌تواند ریسک ابتلاء به سرطان کبد را افزایش دهد، همچنین استعمال دخانیات و عدم کنترل دیابت ریسک ابتلاء به سرطان پانکراس را بیشتر می‌کند. استاد دانشگاه علوم پزشکی قم، خاطرنشان کرد: تغییر شیوه زندگی مصرف غذاهای سالم همچون انواع سبزی و میوه‌ها و استفاده از مواد غذایی ارگانیک در کنار ورزش و تحرک عوامل مهمی در پیشگیری از سرطان‌های گوارش به شمار می‌روند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha