کد خبر: هنگام-شنا-رفتار-هدفمند-داشته-باشيد-ر
۳۰ آذر ۱۳۹۵، ۱۰:۰۶

يك متخصص طب فیزیکی و توان بخشی گفت: شنا کردن باعث رشد بافت عضلانی و قدرت عضلانی می شود؛ ولی بافت استخوانی را متراکم تر نمی کند.
 

 

به گزارش خبرگزاری سلامت، دکتر علی پناهی، متخصص طب فیزیکی و توان بخشی در گفت و گو با برنامه «فراسو» شبكه راديويي سلامت با بيان اين كه شکستگی ایجاد شده در اثر ژیمناستیک، شکستگی ترکه ای نيست، افزود: شکستگی که در قسمت پشتی هر مهره ایجاد می شود (مهره ها از دو قسمت قدامی و خلفی تشکیل شده اند) به علت فشاری است که به قسمت خلفی وارد شده و باعث جابجا شدن قسمت خلفی می شود؛ به اين دليل آن منطقه هنوز استخوانی نشده، جابجا، شكننده و جدا می شود و علامت چندانی ندارد.
وي ادامه داد: این لیز خوردگی در امتداد رشد كودك، آرام آرام علامت خودش را نشان می دهد که به صورت دردهایی است که در ناحیه کمر و پا ایجاد می شود.
پناهي مهم ترین ورزش ها در کودکان را ورزش های هوازی دانست و عنوان كرد: ورزش در بزرگسالان  باعث جذب کلسیم در استخوان ها می شود. در کودکان نيز این موضوع درست است. دویدن، راه رفتن با سرعت بالا، سبب می شود کلسیم جذب استخوان شود؛ بنابراين كودكان باید ورزش هایی را انجام دهند که ضربه خفیف به استخوان شان وارد شود نه ضربه شدید.
وي با بيان اينكه شنا کردن، بافت استخوانی را زیاد نمی کند، افزود: چون بر ساختار استخوانی فشار وارد نمی کند. اما در ساختار قلبی- عروقی کمک کننده است. برای کودکی که فلج مغزی خفیف دارد یا اسپاسم عضلانی دارد، شنا کردن مفید است.
پناهي در ادامه بيان كرد: همچنين شنا کردن باعث رشد بافت عضلانی و قدرت عضلانی می شود؛ ولی بافت استخوانی را متراکم تر نمی کند.
وي منظور با تاكيد بر اينكه حضور در آب باعث از دست دادن وزن می شود، ادامه داد: این امر منجر می شود تا افراد حرکات را در آب بهتر انجام دهند؛ اما چون حرکات هدفمند نیست ما توصیه نمی‌کنیم. مثلا کسی که شنای کرال انجام می دهد، عضلات شانه و قدام ران او تقویت می شود.
اين متخصص طب فیزیکی و توان بخشی در پايان با تاكيد بر اينكه در آب راه رفتن چون یک رفتار هدفمند نیست، پس عضلات مشخصی هم تقویت نمی شود، اظهارداشت: در کودکان شنا کردن بهتر است. در مقابلش ورزش های ایروبیک هم کمک کننده است و این را پیشنهاد می دهيم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha