به گزارش گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی ، مهرداد مرادمند افزود: برای تامین نیاز بازار مصرف، در کشتارگاههای استان روزانه ۱۰۰ راس گوساله کشتار و بیش از ۴۰ تن گوشت حاصل از آن تحویل شرکت پشتیبانی امور دام استان میشود.
وی این استان را در جایگاه پنجم تولید گوشت قرمز برشمرد و افزود: با تولید سالانه ۷۰ هزار تن از این محصول دامی تلاش میشود ۱۰ درصد از ذخایر استراتژیک کشور تامین شود.
مدیر شرکت پشتیبانی امور دام استان اصفهان نیز ظرفیت این استان را در خرید گوشت قرمز حدود ۴ هزار تن بیان کرد و گفت: بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار کشور، از ابتدای امسال، واردات ممنوع شد و تمام نیاز بازار کشور به گوشت قرمز باید از داخل تامین شود و برای تحقق آن، شرکت پشتیبانی امور دام برای خرید گوشت قرمز از اتحادیه دامداران و واحدهای بسته بندی و واحدهای گاوداری بزرگ با ظرفیت بالا اعلام آمادگی کرده و نزدیک به دو ماه گوشت قرمز خریده است.
علی اکبر نجفی، نرخ هر کیلوگرم گوشت قرمز مصوب تنظیم بازار کشور را ۷۲ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: از این طرح استقبال بسیار خوبی شده و دامداران، مازاد دام گاوداریهای خود را به شرکت پشتیبانی امور دام تحویل میدهند.
نظر شما