کد خبر: 179226
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۱:۰۷
آغاز برداشت بهاره «سیر» از مزارع شهداد

سرپرست معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان, از برداشت سیر در سطح ۶۰۰ هکتار از مزارع بخش شهداد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ حسین رضایی گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی خاص بخش شهداد، کشت اقتصادی محصول سیر چند سالی است در  این منطقه شروع شده است و با توجه به این نکته که زمان برداشت این محصول زمانی است که هنوز محصول سیر سایر نقاط کشور به مرحله برداشت نرسیده، کشاورزان این منطقه به صورت چشمگیری به کشت این محصول روی آورده اند.

وی با بیان اینکه, کل سطح زیر کشت این محصول در استان کرمان، ۷۵۰ هکتار هست که ۶۰۰ هکتار آن در سطح شهرستان کرمان است، افزود: کشت محصول سیر در منطقه شهداد از نیمه‌ های شهریور ماه شروع شده و با گذشت حدود ۷ ماه از تاریخ کشت به مرحله برداشت محصول رسیده است.

سرپرست معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، تصریح کرد: برداشت این محصول از نیمه فروردین در سطح ۶۰۰ هکتار از اراضی زراعی بخش شهداد آغاز شده است. و پیش بینی عملکرد در واحد سطح به طور متوسط، ۴۵ تن سیر تازه همراه با شاخ و برگ و تولید حدود ۲۵ هزار تن است، که ۱۸ هزار تن وارد بازار مصرف و بقیه برای مصارف شخصی و بذر سال آینده به کار می‌ رود.

رضایی بیان کرد: در طول مدت برداشت این محصول به طور متوسط، روزانه ۱۰۰ نفر در هر هکتار به صورت مستقیم به امر برداشت مشغول می‌ شوند.

وی خاطر نشان کرد: از محصول برداشت شده قسمتی در بازار استان کرمان به فروش می رشد و قسمت اعظم این محصول به سایر استان‌ های کشور و در صورت فراهم شدن شرایط صادرات و بازار فروش به کشورهای حاشیه دریای خزر و عمدتا روسیه صادر می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha