نگاه گل گهر به عنوان بزرگترین تولید کننده کنسانتره آهن کشور، در تولید محصول با کیفیت رقابتی است

مدیر فرآوری معدن گل گهر سیرجان، از انتخاب این مجموعه به عنوان بزرگترین تولید کننده کنسانتره آهن کشور نام برد.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ محمدحسن شکاری با اشاره به اینکه مدیریت فرآوری این شرکت پنج کارخانه تولید کنسانتره را زیر نظر دارد، گفت: نظر به اینکه کیفیت سنگ معدن همواره ثابت نیست و از منابع مختلفی تامین میشود، تولید کنسانتره‌ ای که پارامترهای کیفی بالا، یکنواخت و با کمترین انحراف از استانداردها را داشته باشد، بسیار مهم است.

وی ادامه داد: تولید محصول با کیفیت بالای پایدار و نیز تامین کمیت کنسانتره مورد نیاز داخل و بخش فروش از رسالت‌ های اصلی مدیریت فرآوری بوده که تاکنون به خوبی انجام شده است.

مدیر فرآوری معدن گل گهر سیرجان، اظهار داشت: عدم تامین سنگ به اندازه کافی و کیفیت مطلوب در منطقه جزء جدی‌ ترین چالش‌ های شرکت در سال های اخیر بوده است‌. گرچه در سال ۱۴۰۰ با پیگیری مدیران ارشد شرکت، سنگ مورد نیاز کارخانه ها تامین شد، اما این چالش همچنان وجود دارد و نیازمند رسیدگی اساسی و رفع پایدار این مشکل است, که البته پیگیری برای آزاد سازی پهنه‌ های موجود برای تامین سنگ بیشتر و تهیه سنگ از منابع مختلف کشور یکی دیگر از اقدامات شرکت گل‌ گهر در این حوزه بوده است.


شکاری ادامه داد: چالش جدی و دیگر بخش تولید در سال های گذشته، مساله کمبود برق برای صنایع است, که موجب توقفات ناخواسته خطوط تولید و از دست رفتن بخش قابل تاملی تولید برای مجموعه ما نیز بوده که در این زمینه در کنار انجام پیگیری های مدیریتی در جهت ساماندهی این مشکل و برنامه ریزی حداکثری برای این منظور، شرکت نیز به موازات در پی حل اساسی این چالش و تامین پایدار انرژی در منطقه می باشد.

به گفته وی؛ از آنجا که کیفیت متفاوت سنگ در معادن مختلف در هر خط رفتار متفاوتی ایجاد می‌ کند، بر مبنای اطلاعات دقیق آزمایشگاهی و مشخصات خطوط تولید و بر اساس شناسایی ویژگی‌ های سنگ معادن، سنگ‌ ها به گونه‌ ای در خطوط تولید توزیع می شوند، که بیشترین بازدهی و استفاده حداکثری از ریکاوری سنگ و حذف سولفور و دیگر ناخالصی ها را داشته باشند. این اقدامات نتیجه بسیار خوبی داشته و باعث شده علاوه بر استفاده از حداکثری توان تولید، هزینه‌ های شرکت را نیز کاهش بدهد.

مدیر فرآوری معدن گل گهر سیرجان، درباره عملکرد مدیریت فرآوری مجتمع گل‌ گهر، بیان کرد: علیرغم اینکه ریکاوری کل سنگ آهن در خطوط در سال گذشته نسبت به سنوات قبل کاهشی بوده و در کنار توقفات ناشی از بی برقی میتوانست باعث کاهش جدی تولید بشود، اما با انجام کارهای مدیریتی و تیمی به موقع مانع کاهش تولید شدیم، و نه تنها برنامه تولید سال را محقق کرده‌ایم, بلکه بیش از  یک درصد نیز از برنامه تولید افزایش داشتیم.

شکاری درباره دستاوردهای بخش فرآوری، گفت: این بخش در سال ۱۴۰۰ در بخش کنسانتره شرکت گل‌ گهر ۲۰ رکورد کمی و ۱۹ رکورد کیفی در زمینه تولید کنسانتره را ثبت کرده‌ است. رکوردهای ثبت شده با وجود همه مشکلات به دلیل نگاه کاملا رقابتی گل‌گهر در تولید محصول با کیفیت است‌.

وی درباره سایر دستاوردهای این بخش، تصریح کرد: در برنامه‌ ریزی توقفات و تعمیرات خطوط تلاش کرده ایم که حداکثر بهره را از نرم‌ افزارهای موجود و بروز ببریم، تا یکی از بهترین برنامه‌ ریزی‌ ها را در این زمینه ارائه دهیم و آماده به کاری خطوط را بالا ببریم.

مدیر فرآوری گل گهر؛ خاطر نشان کرد: اکنون در تمامی خطوط، بالای ۹۰ درصد آماده به کاری داریم که این باعث شده علیرغم کاهش ریکاوری سنگ‌ های ورودی، و توقفات ناشی از بی برقی برای صنایع کشور برنامه تولید بطور کامل محقق شود. همچنین در خصوص برنامه تولید سال جاری نیز تمام توان مجموعه فرآوری برای محقق کردن برنامه تولید سال و افزایش جدی کیفیت محصول جهت تامین حداکثری رضایت زنجیره فولاد خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha