انجام کار عام المنفعه باعث باز نگاه داشتن کتاب زندگی افراد برای همیشه می شود

مراسم افتتاح کتابخانه عمومی خیرساز مرحوم حاج حسن سالار روستای فارمند شهرستان مشهد با حضور نماینده مردم شریف مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی، خانواده مرحوم حاج حسن سالار و جمعی از اهالی روستا برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از خراسان رضوی، مراسم افتتاح کتابخانه عمومی خیرساز مرحوم حاج حسن سالار روستای فارمند شهرستان مشهد با حضور حجت الاسلام و المسلمین نصرالله پژمانفر، نماینده مردم شریف مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون اصل 90؛ حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر سبزیان، مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی، خانواده مرحوم حاج حسن سالار و جمعی از اهالی روستا برگزار شد.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام و المسلمین نصرالله پژمانفر، نماینده مردم شریف مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از تمامی دست اندرکاران احداث و راه اندازی کتابخانه عمومی خیرساز مرحوم حاج حسن سالار، گفت: امروز به همت خانواده مرحوم حاج حسن سالار در مراسم افتتاحیه تنها کتابخانه روستای فارمد حضور داریم.

وی افزود: در فضایی که مردم کشور در معرض بمباران فکری توسط دشمنان قرار گرفته اند، تلاش ما باید بر این باشد که مردم را به سوی راه درست و صحیح هدایت کنیم.

پژمانفر با اشاره به اینکه در طول تاریخ مردم حضوری فعال و همیشگی در کارهای عام المنفعه همچون احداث مسجد، کتابخانه، مدرسه و ... داشته اند، اظهار کرد: راه اندازی این کتابخانه نیز می تواند باب الفتحی برای تداوم مشارکت مردم و دستگاه های اجرایی و فرهنگی برای انجام کارهای عام المنفعه و رقم زدن اتفاقات مهم فرهنگی و اجتماعی در روستای فارمد باشد.

وی با بیان اینکه امروز اقدامات عام المنفعه از تنوع بیشتری برخوردار شده اند، افزود: این اقدامات باقی الصالحات ماندگاری برای همه محسوب می شود. همگی به این امر واقف هستیم که پس از مدتی کتاب زندگیمان بسته می شود اما تربیت فرزند صالح و انجام کار عام المنفعه این کتاب را برای همیشه باز نگاه خواهد داشت. علاوه بر آن هر فردی که از این اقدام ما بهره و یا استفاده ای برده باشد، بدون شک ما را نیز در اجر آن شریک کرده است.

نماینده مردم شریف مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی خطاب به خانواده مرحوم حاج حسن سالار، گفت: شما با این اقدام خجسته نام و یاد پدر را برای همیشه در اذهان عموم زنده نگاه داشته اید و یقیقا بدانید باقی الصالحات مناسب و طولانی به ایشان هدیه کرده اید.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر سبزیان، مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، از خانواده مرحوم حاج حسن سالار برای احداث کتابخانه تقدیر و تشکر کرد. وی با اشاره به تغییر کاربری کتابخانه های عمومی در جامعه امروز، گفت: امروزه کتابخانه ها از فضای سابق فاصله گرفته اند و با چهار ماموریت ویژه در حال ارائه خدمات به عموم مردم هستند.

علی اکبر سبزیان تصریح کرد: این چهار ماموریت شامل ارتقای سواد جامعه در همه عرصه ها اعم از اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، رسانه ای و ... ، اصلاح سبک زندگی، کاهش آسیبهای اجتماعی و حل مسائل فرهنگی اجتماعی به واسطه برگزاری برنامه ها و فعالیتهای فرهنگی کتاب محور است.

محمدرضا بدیع زادگان، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان مشهد با اشاره به افتتاح کتابخانه عمومی خیر ساز مرحوم حاج حسن سالار، گفت: این کتابخانه سومین کتابخانه روستایی و 60 امین کتابخانه عمومی در شهرستان مشهد است. باعث خرسندی است، اعلام کنم در طول سه گذشته بالغ بر 12 باب کتابخانه به ناوگان کتابخانه های عمومی شهرستان مشهد با همراهی خیرین و همت و حمایتهای بی دریغ مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی افتتاح شده است.

وی در خصوص کتابخانه عمومی خیرساز مرحوم حاج حسن سالار، ابراز کرد: این کتابخانه در بنایی به مساحت 145 مترمربع و زیربنای 115 متر مربع و دارای بخشهای سالن مطالعه، مخزن کتاب، بخش کودک و ... احداث شده است.ساختمان کتابخانه با صرف اعتباری بالغ بر 4 میلیارد ریال توسط فرزندان آن مرحوم ساخته و به مدت 20 سال به نهاد کتابخانه های عمومی کشور واگذار و تجهیز و راه اندازی آن با صرف مبلغی بالغ بر 4 میلیارد ریال توسط اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی انجام شده است.

محسن هادیان فر، رئیس شورای اسلامی روستای فارمد شهرستان مشهد نیز ضمن قدردانی از خانواده مرحوم حاج حسن سالار، این اقدام را عملی نیکو و یادگاری زیبا از یکی از اهالی روستا در راستای رشد و تعالی فرهنگ ساکنین روستای فارمد دانست.

همچنین در پایان این آئین، خانواده مرحوم حاج حسن سالار ضمن قدردانی از برگزاری مراسم ابراز امیدواری کردند با افتتاح این کتابخانه علاوه بر باقی الصالحات برای پدر مرحومشان، بستری مناسب برای رشد و پرورش استعدادهای ادبی و فرهنگی مردم به ویژه کودکان و نوجوانان روستای فارمد فراهم شود. گفتنی است، روستای فارمد با جمعیتی بالغ بر 5000 نفر در 23 کیلومتری شهر مشهد واقع شده است.

نزدیکترین کتابخانه به این روستا کتابخانه عمومی 9 دی واقع در خیابان رسالت 57 با فاصله 15 کلیومتری از روستا است.



نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha