مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان ر راستای ارتقای کیفیت آرد در استان، گفت: باتوجه به اینکه کارخانجات آرد سازی استان به صورت مستمر توسط این اداره کل مورد رصد و پایش قرار می گیرد، پیشنهاد میشود دستگاههای مختلف نظارتی نیز با در نظر گرفتن نوع مسئولیت در این خصوص ایفای نقش کند.
به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) زنجان، ولی اله زمانی در جمع خبرنگاران اظهارکرد: در راستای ارتقای کیفیت آرد به صورت مستمر هر دو هفته یک بار توسط اداره کل،کارخانجات آرد سازی استان مورد رصد و پایش قرار می گیرند.
وی افزود:در راستای ارتقای کیفیت آرد و عرضه نان مطلوب به هم استانیهای عزیز توسط اکیپهای بازرسی و نظارت کارشناسان اداره کل غله و خدمات بازرگانی با همکاری اداره کل استاندارد و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی از کارخانجات آردسازی استان از نحوهی اختلاط گندم، خط تولید، طبقات بوجاری و آسیاب، استحصال گندم، وزن آرد، مراحل کیسهگیری بازدید و از آرد تولید شده نمونه برداری می کنند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان ، خاطر نشان کرد: سنجش کیفیت آرد بر اساس شاخصههای استاندارد مورد بررسی و آزمایش قرار میگیرد.
زمانی اظهار داشت: در این بازرسیها بر ادامه روند پایش مسیر تولید تا مصرف آرد نظارت داشته و راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاههای پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد در خصوص کیفیت انواع نان در استان مورد بررسی قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه پیشنهاد میشود،دستگاههای مختلف نظارتی نیز با در نظر گرفتن نوع مسئولیت در این خصوص ایفای نقش کند، خاطر نشان کرد: بر اساس اعلام مرکز پژوهشکده غلات کشور میانگین عدد کیفی نان استان زنجان از میانگین کشوری در سال گذشته جزو 3 استان برتر قرار دارد.
انتهای پیام/ نوری
نظر شما