ایران ریاست مجمع گفتگوی آسیا را به عهده خواهد گرفت

در دیدار وزیر امور خارجه و دبیرکل مجمع گفتگوی آسیا (ACD)، از او به جهت تلاش‌هایش تشکر کرد و اطمینان داد جمهوری اسلامی ایران در دوره آتی ریاست بر مجمع تمام تلاش خود را برای ارتقاء همکاری‌ها و تحقق اهداف مجمع به‌کار خواهد بست.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری سلامت(طبنا) «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار «پورنچای دانویواتانا» دبیرکل مجمع گفتگوی آسیا (ACD) با او، از دبیرکل به جهت تلاش‌هایش تشکر کرد و اطمینان داد جمهوری اسلامی ایران در دوره آتی ریاست بر مجمع تمام تلاش خود را برای ارتقاء همکاری‌ها و تحقق اهداف مجمع به‌کار خواهد بست. وزیر امور خارجه کشورمان همچنین بر نقش دبیرخانه مجمع در حمایت از پیشبرد همکاری‌ها تأکید و آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به تقویت دبیرخانه مستقر در کویت و نیز مرکز همکاری‌های فرهنگی مجمع مستقر در تهران را اعلام کرد.

پورنچای دانویواتانا، دبیرکل مجمع گفتگوی آسیا (ACD) در این دیدار گزارشی از فعالیتهای این مجمع ارائه و وزیر امور خارجه کشورمان را در جریان آماده سازی نشست وزرای امور خارجه این سازو کار در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک که پس از آن ریاست یک ساله جمهوری اسلامی ایران بر مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD) آغاز خواهد شد، قرار داد.

دبیرکل مجمع در این دیدار اظهار امیدواری کرد در دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران، اقدامات موثری از جمله در راستای اجرای سند چشم انداز ده ساله مجمع صورت گیرد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD) در سال ۲۰۰۲ تأسیس شد. ایران، تایلند، اندونزی، مالزی، فیلیپین، برونئی، سنگاپور، کامبوج، ویتنام، میانمار، لائوس، نپال، روسیه، ترکیه، ژاپن، چین، مغولستان، کره جنوبی، هند، افغانستان، پاکستان، بنگلادش، سریلانکا، بوتان، کویت، بحرین، عربستان، قطر، امارات، عمان، فلسطین، قزاقستان، ازبکستان، قرقیزستان و تاجیکستان ۳۵ عضو این سازمان فراگیر آسیایی را تشکیل می‌دهند. همکاری در حوزه‌های مواصلات؛ علم، فناوری و نوآوری؛ آموزش و توسعه منابع انسانی؛ امنیت غذایی، امنیت انرژی و امنیت آبی؛ فرهنگ و گردشگری؛ و توسعه پایدار و فراگیر در دستورکار این مجمع قرار دارد. ریاست مجمع هم اکنون بر عهده بحرین است و از ماه آینده میلادی به جمهوری اسلامی ایران منتقل خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha