توقف پروازهای فرودگاه سیرجان جهت بهسازی سطوح پرواز

مدیر کل فرودگاه‌ های استان کرمان از بسته شدن باند و سطوح پروازی فرودگاه سیرجان به مدت دو ماه برای اجرای عملیات بهسازی خبر داد و گفت: در این مدت پروازها متوقف و فرودگاه غیر عملیاتی است.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ علی جزینی زاده ضمن اعلام این خبر و با اشاره به ضرورت بهسازی سطوح پروازی فرودگاه سیرجان، گفت: این عملیات از ابتدای سال جاری همزمان با نشست و برخاست پروازها در بخشی از باند که امکان همزمان پروازها و بهسازی میسر بود، انجام شد اما هم اینک به منظور ادامه تکمیل بهسازی باند الزاما به مدت دو ماه باید به‌ طور کامل در اختیار پیمانکار قرار گیرد.

وی هدف از اجرای این پروژه را ارتقای سلامت پروازها و ایمن سازی زیرساخت های پروازی عنوان و تصریح کرد: از ششم آبان ماه جاری به مدت دو ماه سطوح پروازی فرودگاه سیرجان به مساحت ۲۸۲ هزار مترمربع شامل باند، اپرون و تاکسی وی به‌طور کامل در اختیار پیمانکار پروژه قرار خواهد گرفت و در این مدت پروازها متوقف خواهد شد.

به گفته مدیرکل فرودگاه های استان کرمان اجرای این عملیات حدود ۳ هزار میلیارد ریال هزینه در بردارد؛ که توسط شرکت فرودگاه ها و تاوبری هوایی ایران تامین می شود و از شکیبایی و صبر مردم تا اتمام این عملیات فرودگاهی مهم قدردانی کرد.

گفتنی است؛ فرودگاه سیرجان به طور هفتگی پنج پرواز برنامه ای توسط شرکت های هواپیمایی ماهان و آسمان در مسیر تهران داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha