تشریح بررسی روش‌های کمک‌های بشردوستانه به غزه

مدیر بخش منطقه‌ای فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و جمعیت‌های هلال‌احمر در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا در بیروت، در پاسخ به نامه‌ای روش‌های کمک‌های بشردوستانه به غزه را تشریح کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت(طبنا)؛ متن این نامه به شرح زیر است:

«بسمه تعالی

جناب آقای دکتر پیرحسین کولیوند؛

رئیس محترم جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران

جناب آقای دکتر کولیوند

فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال‌احمر از تلاش‌های مستمر و ارزشمند جنابعالی؛ به عنوان رهبر و رئیس جمعیت، ملی کارکنان و داوطلبان جمعیت هلال احمر ایران و به خصوص مردم بخشنده جمهوری اسلامی ایران جهت بسیج و آماده‌سازی کمک‌های بشردوستانه مورد نیاز شامل سه بیمارستان سیار، تیم‌های پزشکی، بیش از ۱۰ هزار تن تجهیزات‌پزشکی، دارو، پتو، چادر، اقلام معیشتی و بسته‌های غذایی برای مردم آسیب‌دیده غزه بسیار تشکر و قدردانی می‌کنیم.

دفتر نمایندگی فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر در ایران و کارکنان دفتر منطقه‌ای به طور مستمر و مداوم با تیم‌های ما در قاهره، رام‌الله، دبی ژنو در ارتباط و هماهنگی هستند. همچنین با روسای دو جمعیت هلال احمر مصر و فلسطین در حال مذاکره مستمر هستیم.

پاسخ ذیل از سوی ما، در ارتباط با نامه‌ای است که مورخ ۷ دسامبر ۲۰۲۳ از دبیرکل فدراسیون بین‌المللی جمعیتهای صلیب سرخ و هلال احمر دریافت کردید.

نظام و ساختارهای عملیاتی ما در مکان‌های مختلف برای یافتن موثرترین و کارآمدترین راه‌ها برای ارسال کمک‌های بشردوستانه از جمعیت ملی شما در همکاری نزدیک با جمعیت هلال احمر مصر است. ما در حال بررسی روش‌ها و راهکارهای مختلف هستیم:

یا از طریق دریا یا به صورت هوایی

روش‌های دیگر

( مستقیماً از ایران به مصر یا

 از طریق مرکز لجستیک فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر در دبی

به مصر)

در زمان مناسب، در خصوص مذاکرات و پیشرفت‌ها اطلاعات به روز را در اختیار شما خواهیم گذاشت.

مجدداً از جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران برای کمک‌های بشردوستانه قابل توجه و حمایت به موقع از جمعیت‌های ملی مختلف در منطقه منا بسیار سپاسگزاریم.

با احترام،

دکتر حسام الشرقاوی

مدیر بخش منطقه‌ای فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر

در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (منا) در بیروت»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha