فرمانده انتظامی شهرستان جیرفت از دستگیری حفاران مسلح آثار فرهنگی و تاریخی در یکی از نقاط این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس کرمان؛ سرهنگ عزت الله عبدلی نسب اظهار کرد: مأموران انتظامی جیرفت در پی کسب خبری مبنی بر اینکه اشخاصی در یکی از مناطق کوهستانی با دستگاه گنج یاب قصد استخراج طلا یا عتیقه جات را دارند، ضمن هماهنگی قضائی وارد عمل شدند.
وی افزود: در این عملیات ماموران با حضور در محل ۵ متهم را دستگیر و در بازرسی از محل دو قبضه سلاح جنگی، مقادیری فشنگ، یک دستگاه گنج یاب ،بیل مکانیکی، پیکور و مقادیری مواد مخدر را کشف و در این راستا ۲ دستگاه خودرو را توقیف کردند.
فرمانده انتظامی جیرفت به افراد سودجو و غارتگران میراث فرهنگی هشدار داد: پلیس ضمن همپوشانی های لازم با میراث فرهنگی، منابع طبیعی و دیگر نهادها با تخلفات مربوطه برخورد می کند.
نظر شما