دکتر حبیبی، استاندار کرمانشاه، در دومین روز از سال جدید با حضور در داروخانه جمعیت هلال احمر استان از توانمندیها و خدمات دارویی این مجموعه بازدید کرد. استاندار کرمانشاه در جریان این بازدید با اشاره به اهمیت سرعت عمل
به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از کرمانشاه ، دکتر حبیبی، استاندار کرمانشاه، در دومین روز از سال جدید با حضور در داروخانه جمعیت هلال احمر استان از توانمندیها و خدمات دارویی این مجموعه بازدید کرد. استاندار کرمانشاه در جریان این بازدید با اشاره به اهمیت سرعت عمل دستگاههای امدادی گفت: یکی از ویژگیهای مهم نهادهای امدادرسان، سرعت در اعزام بهموقع نیروهای امدادی به محل حادثه است.
وی افزود: خوشبختانه تلفنهای هلال احمر بهصورت شبانهروزی فعال است و معمولاً کمتر از پنج دقیقه زمان میبرد تا نیروهای امدادی در محل حادثه حضور پیدا کنند. حبیبی با اشاره به ظرفیتها و توانمندیهای این نهاد امدادی اظهار کرد: امروز جمعیت هلال احمر یک مجموعه چابک و توانمند است که از امکانات و تجهیزات مناسبی برخوردار بوده و با بهکارگیری نیروهای جوان و کاربلد، عملکرد قابل توجهی از خود نشان داده است. استاندار کرمانشاه در پایان با ارزیابی مثبت از فعالیتهای این مجموعه گفت: ارزیابی من از عملکرد هلال احمر بسیار مثبت است و امیدواریم در سال جاری این توفیقات بیش از پیش ادامه پیدا کند.
نظر شما