اتاق متعلق به همه مردم استان است

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان زنجان با تأکید بر اینکه اتاق بازرگانی متعلق به همه مردم استان است، گفت: تلاش کرده‌ایم این مجموعه صدای بخش‌های مختلف جامعه باشد و مسائل و ظرفیت‌های اقتصادی شهرستان‌ها و گروه‌های مختلف مردم را دنبال و معرفی کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت (طبنا) زنجان، صمد یوسفی‌اصل، در نشست صمیمی با خبرنگاران با تأکید بر اینکه اتاق بازرگانی باید متعلق به همه مردم استان باشد، گفت: تلاش کرده‌ایم اتاق را از یک مجموعه صرفاً صنعتی فراتر ببریم و مسائل بخش‌های مختلف اقتصادی استان را دنبال کنیم.

وی با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵ ساله خود در حوزه تولید اظهار کرد: مسائل و مشکلات بخش‌های مختلف اقتصادی، از جمله تولید و کارگری را از نزدیک لمس کرده‌ام و در حوزه گردشگری و تجارت نیز به واسطه فعالیت‌های انجام‌شده، مسائل این بخش‌ها را دنبال می‌کنم.

رئیس اتاق بازرگانی زنجان افزود: تلاش کرده‌ایم اتاق بازرگانی تنها محل حضور صنایع نباشد، بلکه فعالان حوزه‌های معدن، کشاورزی، گردشگری، صنایع دستی و شرکت‌های دانش‌بنیان نیز مسائل خود را در این مجموعه مطرح و پیگیری کنند.

یوسفی‌اصل با تأکید بر اهمیت تشکل‌گرایی در اتاق بازرگانی گفت: ظرفیت‌های شهرستان‌های استان را نیز دنبال کرده‌ایم تا توانمندی‌هایی مانند زیتون طارم، کفش ایجرود، ماهی ماهنشان و سایر ظرفیت‌های تولیدی و اقتصادی شهرستان‌ها شناسایی و معرفی شود.

وی نقش رسانه‌ها را در شناسایی ظرفیت‌های اقتصادی استان مهم دانست و تصریح کرد: در مواردی اهالی رسانه ظرفیت‌هایی را به اتاق معرفی کرده‌اند که به شناخت بهتر توانمندی‌های استان و معرفی آنها به مردم کمک کرده است.

رئیس اتاق بازرگانی زنجان با اشاره به ضرورت حفظ تعامل با بخش‌های مختلف بیان کرد: تلاش کرده‌ایم ارتباط و تعامل خود را با همه مجموعه‌ها حفظ کنیم و اتاق بازرگانی با تغییر دولت‌ها، گروه‌ها و مدیران، مسیر خود را به عنوان یک نهاد اقتصادی مستقل حفظ کند.

یوسفی‌اصل در پایان با تأکید بر ضرورت استمرار همکاری با رسانه‌ها گفت: برای ادامه مسیر همچنان به همفکری، نقد و پیشنهادهای خبرنگاران نیاز داریم و معتقدم این تعامل می‌تواند به پیشبرد بهتر امور اقتصادی استان کمک کند.

انتهای پیام/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha