به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)از مهر، یافتههای مطالعه محققان دانشگاه کُرنل آمریکا نشان میدهد مصرف مواد خوراکی نظیر زرده تخم مرغ، گوشت قرمز کم چرب، ماهی، مرغ، حبوبات، مغزیجات آجیلی و سبزیجات خانواده کلمها در طول بارداری که غنی از ماده مغذی کولین است مغز نوزاد را تقویت میکند.
ماری کودیل، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «در مطالعات قبلی بر روی مدلهای حیوانی مشخص شده است که افزودن مقادیر بیشتری از این ماده مغذی به رژیم غذایی مادر باردار، دارای فواید متعددی برای عملکرد شناختی نوزاد در طول عمرش است.»
وی در ادامه میافزاید: «مطالعه ما نشان میدهد که نتیجه مشابه در مورد انسانها هم قابل مشاهده است.»
این یافته مهم است چراکه کولین باید در طول بارداری زیاد مصرف شود درحالیکه اکثر زنان کمتر از میزان توصیه شده ۴۵۰ میلیگرم در روز را مصرف میکنند.
در این مطالعه، ۲۸ زن به طورتصادفی به دو گروه تقسیم شدند. مصرف کولین و سایر مواد مغذی به شدت تحت کنترل بود، چراکه متابولیسم کولین و عملکرد آن میتواند با برخی مواد مغذی دیگر نظیر ویتامین B۱۲، اسیدفولیک و ویتامین B۶ همپوشانی داشته باشد.
محققان سرعت پردازش اطلاعات و حافظه بصری کودکان را در ۴، ۷، ۱۰ و ۱۳ ماهگی آزمایش کردند. این تست با IQ دوره کودکی مرتبط است.
محققان دریافتند سرعت پردازش اطلاعات در کودکانی که مادرشان در دوره بارداری ۹۳۰ میلیگرم کولین در روز مصرف کرده بود در مقایسه با گروهی که روزانه ۴۸۰ میلیگرم از این ماده خوراکی در طول دوره مشابه مصرف کرده بود، به مراتب بیشتر بود.
نظر شما