به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، دکتر مریم حضرتی در برنامه روی خط خبر شبکه خبرسیما با اعلام این خبر به مزایای صدور پروانه صلاحیت حرفهای پرستاران اشاره و اظهارکرد: با صدور پروانه صلاحیت حرفهای پرستاران سوابق پرستاران به لحاظ علمی، اخلاقی، سلامت جسمی و روانی و سوء پیشینه کنترل میشود.
وی افزود: ثبت اطلاعات، پیگیری وضعیت اشتغال و ردیابی شغلی پرستاران، دسترسی به خطاهای شغلی، به روز بودن سطح دانش و تطبیق با سیستمهای روز دنیا از دیگر مزایای صدور پروانه حرفهای پرستاران است.
معاون پرستاری وزیر بهداشت با بیان اینکه پایهگذاری صلاحیت حرفهای پرستاران به 50 سال پیش باز میگردد، تصریح کرد: از سال 1382 این طرح در شورای عالی نظام پرستاری و بورد پرستاری مجدد مطرح شد و از سال 1394 صدور پروانه صلاحیت حرفهای آغاز و تاکنون 17 هزارو 714 پروانه صادر شده است.
حضرتی با تاکید بر اینکه نظارت در روند صدور پروانه صلاحیت حرفهای بر عهده معاونت پرستاری است، گفت: بخش اجرایی صدور پروانه صلاحیت حرفهای با تصویب شورای عالی صلاحیت حرفهای به هیات مدیرههای سازمان نظام پرستاری در استانها واگذار شده است.
وی از راهاندازی و رونمایی از سامانه ثبت و صدور پروانه صلاحیت حرفهای پرستاران در شهریور ماه سال جاری خبرداد وافزود: این سامانه به سازمان ثبت احوال، اداره فارغ التحصیلان، اداره طرح، اداره آموزش مداوم، سازمان نظام پزشکی و طب کار متصل است و اجرای آزمایشی آن در سه دانشگاه تهران، سمنان و گناباد صورت میپذیرد.
معاون پرستاری وزیر بهداشت به مزایای این طرح برای مردم اشاره کرد و گفت: صدور پروانه صلاحیت حرفهای پرستاران به حفظ کیفیت خدمات پرستاری مرغوب و مورد اعتماد مردم کمک میکند.
حضرتی با بیان اینکه پرستاران با گرفتن این پروانه به عنوان پرستار حرفهای شناخته می شوند و در واقع گواهینامه معتبری است که با آن میتوانند در هر کجای دنیا که مایل باشند فعالیت کنند و همچنین گرفتن مجوز مراکز مراقبت در منزل منوط به داشتن پروانه صلاحیت حرفهای است.
نظر شما