دستگیری ۱۴ هزار نفر در حوزه مبارزه با مواد مخدر درکرمان

رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: توسعه امکانات به برای دستگاه‌های مقابله کننده با مواد مخدر در استان کرمان ضروری است.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان،یدالله موحد در دیدار با معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور و مشاور حقوقی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: کرمان خط مقدم مبارزه با مواد مخدر است و ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور نیز باید با همین نگاه؛ استان کرمان را دیده و در حوزه تامین امکانات مورد نیاز و پشتیبانی از این استان اقدام کند.

او با اشاره به این مطلب که تعیین تکلیف اموال توفیقی و ضبط شده موضوع مهمی است که در استان کرمان از اهمیت ویژه تری برخوردار است، می گوید:

باید در اقدامی به موقع و در محدوده قانون موضوع تعیین تکلیف این اموال صورت گیرد، زیرا در استان و شهرستان‌ها همواره درباره عدم تعیین تکلیف سریع این اموال گلایه وجود دارد.

او به تعیین قاضی ویژه به منظور تسریع در تعیین تکلیف خودروهای موجود در پارکینگ ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور اشاره کرد و گفت: در این نشست مقرر شد خودروهای توقیف شده در بازه زمانی قبل از سال ۱۴۰۰طی سال جاری تعیین تکلیف شود.

به گفته موحد ، هم اکنون ۹ هزار و ۴۰۰ زندانی مواد مخدر در استان کرمان وجود دارد و با توجه به اینکه ماندگاری این افراد در زندان بالاست، باید پشتیبانی‌های لازم به منظور ساماندهی این افراد در دستور کار ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور قرار گیرد.
رییس کل دادگستری کرمان با بیان این مطلب که در سال گذشته ۱۸۲ تن مواد مخدر در استان کرمان کشف شده و هشت نفر در این مسیر به مقام رفیع شهادت دست یافتند.

او می گوید: در این بازه زمانی بالغ بر ۱۴ هزار نفر در حوزه مبارزه با مواد مخدر دستگیر شده اند.

رییس کل دادگستری استان کرمان بر توجه ویژه به منظور تکمیل اردوگاه ماده ۴۲ کبوترخان نیز تاکید کرد و گفت: دستگاه‌های مقابله کننده در استان کرمان با محدودیت‌ها و مشکلات فراوانی روبرو هستند که اگر پشتیبانی و حمایت مالی ستاد مبارزه با مواد مخدر نباشد، کار در بسیاری از حوزه‌ها متوقف خواهد شد.

موحد ایجاد مرکز ماده ۱۶ در جنوب استان کرمان و نیز در شهرستان رفسنجان را ضروری دانست و گفت: مدیران استان کرمان از ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور به عنوان قوه عاقله و مغز متفکر مبارزه با مواد مخدر این است که شیوه‌های مبارزه با مواد مخدر را مورد بازنگری قرار داده و این قوانین را به روز و کارآمد کنند.

او با اشاره به اینکه مجازات‌های شخص محور در مبارزه با مواد مخدر اثرگذاری لازم را ندارد، می گوید: قوانین موضوعه باید بازنگری شده و با توجه به اینکه جرم اقتصادی است، باید در قوانین جدید به این موضوع توجه شود و ضربه به بنیان‌های اقتصادی قاچاقچیان در اولویت قرار گیرد.

رئیس شورای قضایی استان کرمان گفت: تا مادامی که رابطه بین مصرف کننده و عرضه کننده قطع نشود و دولت در درمان معتادین و مصرف کنندگان اقدام اثربخشی انجام ندهد، این شیوه مبارزه اهداف مورد نظر را تامین نخواهد کرد، زیرا تا وقتی که تقاضا وجود دارد، عرضه نیز مسیر خود را پیدا خواهد کرد.

موحد گفت: انتظار می‌رود که ستاد مبارزه با مواد مخدر و ستاد ملی مبارزه با پولشویی در تعامل با یکدیگر کار ضربه زدن به بنیان اقتصادی قاچاقچیان را دنبال کنند.

به گفته او ، ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در استان کرمان بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان درآمد داشته، اما با این وجود، امکانات ستاد این استان برای نگهداری از اموال ستاد مناسب نیست و محدودیت امکانات در این حوزه به خوبی قابل مشاهده است.

رییس کل دادگستری استان کرمان بر توسعه توان ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور به منظور تعیین تکلیف خودروهای توقیفی تاکید کرد و گفت: به طور متوسط سالانه دو هزار و ۳۰۰ خودرو در استان کرمان توقیف می‌شود و بخشی از آن‌ها ضبط و بخشی نیز مسترد می‌شود و تعیین تکلیف این حوزه بر عهده ستاد است و در این راستا ستاد باید تبعات این بخش را نیز بپذیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha