کد خبر: 180137
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۰:۵۴
نمایشگاه کتاب، نمایشگاه ادبیات است

حضور در نمایشگاه برای دیدن کتاب‌ها، جلد آن‌ها، زحمتی که برای آن کشیده شده است، دیدن نویسنده کتاب‌ها تجربه متفاوت و مهمی است و شور و نشاط و جنبش تازه‌ای را در مردم و خصوصا مخاطبان جدی کتاب برمی‌انگیزد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری سلامت به نقل از  ستاد خبری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب، محمد مهدی سیار، شاعر و ترانه سرا، در ارتباط با برگزاری نمایشگاه حضوری کتاب پس از غیبت دوساله گفت: حقیقتا اهالی ادبیات و کتاب بسیار برای این برگزاری مجدد و دیدار تازه کردن خوشحال هستند. برگزاری مجدد نمایشگاه کتاب فرصتی است برای دیدن کارهای تازه، هرچند در این دوسال در بستر مجازی فرصت‌های تازه‌ای ایجاد شد و کتاب صوتی و الکترونیکی رونق گرفت، کما اینکه صرف حضور در نمایشگاه برای دیدن کتاب‌ها و جلد آن‌ها و زحمتی که برای آن کشیده شده اتفاق متفاوت و مهمی است.
وی با بیان اینکه نمایشگاه حضوری کتاب شور و نشاط و جنبش تازه‌ای را در بین مردم، خصوصاً مخاطبان جدی کتاب برمی‌انگیزد، افزود: شخصاً، نمایشگاه کتاب را نمایشگاه ادبیات می‌دانم و فکر می‌کنم بیشترین استقبال از کتاب‌های حوزه شعر و داستان در نمایشگاه صورت می‌گیرد، چرا که حرف تازه را اینجا می‌توان یافت. فکر می‌کنم، غرفه‌های ادبی رونق مجددی به نمایشگاه بدهند و امیدوارم روز به روز بیشتر شود. نکته مهمی که در مقایسه چیدمان امسال با سال‌های گذشته مشهود است اینکه غرفه‌ها کمی بازتر از سال‌های پیش است و راهروها عریض‌تر شده که این خود بسیار کمک کننده است.
سیار در ارتباط با همزمانی برگزاری نمایشگاه حضوری و مجازی اظهار داشت: شکل نمایشگاه مجازی برای مخاطبان مناطق دورافتاده که امکان حضور و خرید در تهران را ندارند، کمک‌کننده و مفید است. از طرفی از آنجایی که بخش غالب تخفیف‌ها را در بخش مجازی نمایشگاه داریم، از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی در خصوص اولویت خرید از نمایشگاه گفت: همیشه اولویت خرید من از نمایشگاه ادبیات و تاریخ و شعرهای تازه چاپ است.
سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از بیست‌ویکم آغاز شده و تا سی‌ویکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir  برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha