لزوم توجه به کیفیت کارکرد علمی دانشگاه‌ها در هر منطقه

مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر لزوم توجه به کیفیت کارکرد علمی دانشگاه‌های هر منطقه تأکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت به نقل از  روابط عمومی وزارت علوم، دکتر یعقوب فتح‌اللهی گفت: بودجه پژوهش و فناوری که در هیئت امنای هر دانشگاه مصوب می‌شود باید به صورت جداگانه، در قالب جدول فعالیت‌ها در ابتدای سال از طرف رئیس دانشگاه، به معاونت پژوهشی و فناوری ابلاغ شود تا اجرای برنامه‌های ویژه تحقق اهداف علمی مندرج در اسناد ملی بالادستی محقق شود.

مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش وزارت علوم، کیفیت کارکرد علمی دانشگاه های منطقه را در تحقق پیشرفت و شکوفایی منطقه بسیار مهم دانست.

وی در خصوص درآمد اختصاصی از بخش پژوهش، فناوری و نوآوری خاطرنشان کرد: باید ببینیم در هر منطقه بر اساس احصایی که انجام می‌شود چه ظرفیت‌های پژوهشی موجود است. احصاء و گسترش خدمات تخصصی آزمایشگاهی دانشگاه‌های منطقه نیز باید در دستور کار قرار گیرد، همچنین اسناد آمایش هر منطقه، شهر و استان را نیز باید واکاوی کرده و برای تحقق اهداف آن ایفای نقش کنند و مأموریت هر دانشگاه / پژوهشگاه از نیازهای آمایش منطقه باید استخراج شود.

به گفته دکتر فتح اللهی برنامه‌ها و اقدامات پژوهش، فناوری و نوآوری هر دانشگاه باید در راستای ماموریت های آمایشی به صورت روشن و واضح مشخص شود.

وی افزود: خرید تجهیزات آزمایشگاهی اساسی در منطقه با اشتراکات منابع باید ساماندهی شود.

مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش وزارت علوم تصریح کرد: همچنین باید به ظرفیت بخش خصوصی و بهره‌مندی از ظرفیت مردمی توجه ویژه شود. در این راستا باید دانشگاه، دولت، مردم و صنعت در هر منطقه در کنار هم در قالب یک مدل به هم تنیده ای، پیشرفت و شکوفایی منطقه خود را تضمین کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha