آغاز عملیات اجرایی ابرپروژه فولاد استان کرمان در شهرستان بردسیر

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی در حاشیه دیدار اعضای مجمع نمایندگان استان کرمان که در آستانه سفر رئیس جمهور به این استان برگزار شد، از آغاز عملیات اجرایی پروژه فولاد بردسیر توسط بخش خصوصی که بیش از دو سال مطالعات کامل آن می گذرد، در سفر ریاست جمهوری به استان کرمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ شهباز حسن‌ پور در حاشیه دیدار اعضای مجمع نمایندگان استان کرمان که در آستانه سفر رئیس جمهور به این استان برگزار شد، در دیدار با ایشان و معاونان وی خواستار توجه جدی دولت به مسائل و مشکلات عدیده استان کرمان در بخش‌های مختلف شد.


وی در این دیدار ضمن تأکید بر این مطلب که استان کرمان و شهرستان‌های سیرجان و بردسیر بیش از دو دهه است که دست‌ به‌ گریبان بحث خشکسالی هستند، افزود: در ابتدای سال جاری مشکل سرمازدگی، خسارت جدی به کشاورزان، باغداران و پسته‌ کاران این استان وارد کرد و در چند روز گذشته نیز سیل ویرانگر بیش از ۲۵۰ قنات در شهرستان‌ های سیرجان و بردسیر را با خاک یکسان کرده است، به شکلی که بعضی از روستاها حتی آب آشامیدن هم ندارند، که توجه جدی دولت به این موضوع و جبران فوری ضرر و زیان‌ های وارده را می‌ طلبد.


نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به سابقه طولانی تأسیس دانشکده علوم پزشکی در شهرستان سیرجان و ظرفیت علمی جوانان و فرهیختگان این خطه از میهن اسلامی، خواستار ارتقای دانشکده علوم پزشکی سیرجان به دانشگاه علوم پزشکی شد.


حسن پور با اعلام این خبر که بحث افزایش حقوق مابقی بازنشستگانی که تاکنون اقدام نشده بود، قطعی و اجرایی می‌ شود و به این ترتیب ۳۸ درصد به حقوق آنها افزوده خواهد شد، گفت: با توجه به اینکه همه زیرساخت‌ ها فراهم شده است، از رئیس جمهور محترم خواستار برخورد جدی و قاطع با مقصران تأخیر در اجرای طرح رتبه‌ بندی معلمان هستیم.


وی در این دیدار خواستار اجرای تأمین اعتبار برای احداث پارک علم و فناوری و بازسازی مدارس خسارت دیده از سیل خصوصاً در مناطق عشایری استان کرمان شد.


نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس، با بیان اینکه هم‌ اکنون شاهد روزانه ۵۴ نفر تلفات جاده‌ ای در کشور هستیم، که آمار وحشتناک سالانه بیش از ۱۷ هزار کشته در جاده‌ های کشور را روی دست ما می‌گذارد و بیش از یک هزار تن از آنها در جاده‌ های استان کرمان جان شیرین خود را از دست می‌ دهند، تأکید کرد: خواستار تأمین بودجه اولاً جهت رسیدگی به نقاط حادثه‌ خیز در جاده‌ های استان و ثانیاً جهت تکمیل جاده‌ های در دست اقدام و احداث و بهسازی جاده‌ های موجود استان هستیم.


حسن پور ضمن گلایه از این موضوع که با توجه به مصوبه مجلس شورای اسلامی چرا هنوز اجازه واردات خودرو داده نمی‌ شود، خاطرنشان کرد: بعضی از خودروسازان داخلی به جای ساختن خودروهایی امن که وسیله آرامش و آسایش مردم شریف ایران اسلامی باشد، برای آنها ارابه مرگ تولید می‌ کنند. این در حالی است که برای مثال قیمت اعلامی کارخانه برای یک «پراید ۱۵۱» حدود ۱۶۵ میلیون و در بازار آزاد حدود ۱۸۰ میلیون تومان است که حتی با نرخ آزاد ارز حدود ۶ هزار دلار است و می‌ توان خودروهای بسیار با کیفیت‌ تر از «پراید ۱۵۱» را با این قیمت وارد کرده و در اختیار مردم عزیز ایران قرار داد که این موضوع نه‌ تنها باعث آسایش مردم و کاهش تلفات ناشی از ناایمنی خودرو در هنگام تصادفات می‌ شود، بلکه باعث می‌ شود تولیدکنندگان داخلی نیز ناچار بر کیفیت محصولات خود بیفزایند.


وی با اشاره به این موضوع که در حال حاضر روزانه از مجموع ۹۰ میلیون متر مکعب شیرین‌ سازی آب دریا در جهان، حدود ۲۲ میلیون متر مکعب شیرین‌ سازی آب دریا در خلیج فارس انجام می‌ شود که سهم ایران از این مقدار تنها ۲۰۰ هزار مترمکعب است، خواستار حل فوری مشکل تأمین آب بهداشتی و سالم برای روستاهای مسیر خط لوله و مردم شهرستان سیرجان با به‌ کارگیری تکنولوژی و شیرین کردن آب دریای خلیج فارس شد.


نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با اعلام این مطلب که ۶۵ درصد بودجه کشور در تهران و در اختیار مدیران عامل بانک‌ های کشور می‌ باشد، در این خصوص خواستار تفویض اختیارات به استانداران شد و گفت: کلیه شرکت‌ هایی که در استان کرمان فعالیت دارند، باید حساب‌ های خود را به این استان و شهرستان‌ های تابعه آن منتقل کنند و عوارض و ارزش افزوده تبادلات مالی درون استانی در خود استان و شهرستان‌ های تابعه پرداخت و هزینه شده و با خاطیان از این امر برابر قانون برخورد شود.


حسن پور خواستار اجرایی شدن تبصره‌ های ۱۸ قانون در رابطه با پرداخت وام به مردم و تبصره ۱۲ در راستای نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور گردید و با اعلام اینکه امروزه بیش از ۲۰۰ هزار خودروی اسقاط در جاده‌های کشور در حال تردد هستند، تصریح کرد: تنها راه چاره نه‌تنها برای این مشکل بلکه برای اکثر مشکلات موجود، چابک شدن دولت است.


وی در بخش دیگری از سخنان خود که به صورت مکتوب به رئیس جمهور تقدیم شد، خواستار توجه ویژه و فوری به بحث ساخت سالانه یک میلیون مسکن شد و اعلام کرد: امروز بحث تأمین مسکن در شهرستان سیرجان و بردسیر به یک موضوع بغرنج و کلاف سردرگم تبدیل شده است.


نماینده مردم سیرجان و بردسیر در این دیدار خواستار حمایت واقعی از بخش خصوصی شد و گفت: حمایت از بخش خصوصی بایستی از شعار به عمل تبدیل شود.


حسن پور در دیدار با رئیس جمهور خبرهای خوشی نیز به همراه داشت و با اعلام سرمایه‌ گذاری شرکت‌ های صنعتی-معدنی برای ابرپروژه بی‌ نظیر فولاد استان در شهرستان بردسیر از رئیس جمهور درخواست کرد؛ در سفر خود به استان کرمان با حضور خود در شهرستان سیرجان و بردسیر کلنگ آغاز عملیات اجرایی این پروژه عظیم را بر زمین زند.


وی با اعلام این مطلب که بیش از دو سال مطالعات کامل در خصوص این ابرپروژه انجام شده و هم‌ اکنون تجهیز کارگاه صورت گرفته، همه زیرساخت‌ ها فراهم شده و مشاور، ناظر و پیمانکار انتخاب شده‌اند، بیان کرد: این هدیه‌ ای است که از طرف بخش خصوصی در آستانه سفر رئیس دولت محترم در جهت ایجاد اشتغال و تولید و حل همیشگی معضل بیکاری تقدیم مردم شریف شهرستان بردسیر و نیز مردم سایر شهرستان‌ های استان کرمان می‌ شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha