معاون وزیر صمت: عدالت صنعتی در مناطق محروم از اولویت‌های مهم وزارت صمت است

معاون وزیر صمت گفت: یکی از برنامه‌های وزات صمت ایجاد عدالت صنعتی در سراسر کشور بوده و در این راستا باید برای مناطق مرزی و محروم مانند نهبندان مشوق‌های مدنظر دیده شود.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) خراسان جنوبی، علی رسولیان ظهر امروز در آیین آغاز عملیات اجرایی ساخت پست برق ۴۰۰ کیلوولت نهبندان با تبریک هفته دولت، اظهار کرد: امروز از نگاه رئیس جمهور مهم‌ترین مسئله کشور بحث تولید است و در سفرهای مختلف استانی از مناطق تولیدی و شهرک های صنعتی بازدید انجام می شود.

معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرک‌های صنعتی ایران افزود: در هفته دولت بیش از ۵۳ هزار میلیارد تومان پروژه عمرانی و طرح های صنعتی در شهرک ها و نواحی صنعتی با ایجاد اشتغال برای ۱۰ هزار نفر به بهره برداری می رسد.

وی با اشاره به اینکه در حوزه تولید دو موضوع حمایت از تولید و کارآفرینان و تأمین زیرساخت‌ها مطرح است، بیان کرد: یکی از مشکلات تأمین آب است و مطالعه‌ای در مناطق محروم که ظرفیت صنعتی دارند در حال انجام است در این راستا حدود ۲۰۰ منطقه صنعتی کشور را وزارت صمت شناسایی کرد و با وزارت نیرو تفاهم شد که یک میلیارد مترمکعب از پساب شهری استفاده کنیم.

معاون وزیر صمت با تأکید بر لزوم اصلاح فرایندها و حذف امضاهای طلایی، بیان کرد: واگذاری زمین ها در سازمان صنایع کوچک به صورت الکترونیکی انجام می شود.

رسولیان ادامه داد: این موضوع از اواخر سال قبل کلید خورد و حدود ۵۰ میلیون مترمکعب را برای شهرک ها و نواحی صنعتی کشور خریداری کردیم و این فرایند امسال با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد تا آب موررد نیاز صنایع تأمین شود.

معاون وزیر صمت با بیان اینکه در استان خراسان جنوبی با حمایت استاندار و عزم وزارت صمت برای شهرک صنعتی قاین و بیرجند سرمایه گذاری لازم انجام خواهد شد، تصریح کرد: علی رغم ظرفیت بالای استان و شهرستان نهبندان برای توسعه معادن، اما نبود برق باعث جلوگیری از سرمایه گذاری می شد و با پیگیری استاندار و نماینده مجلس و عزم دولت سیزدهم تفاهم خوبی منعقد شد تا این زیرساخت فراهم شود.

رسولیان گفت: از سال گذشته با سفرهای رئیس جمهور در سطح کشور در ساخت بیش از ۶۶ پست برق مشارکت داشته‌ایم و در مجموع وزارت صنعت در ۹۳ پست برق با وزارت نیرو برای تأمین زیرساخت های این حوزه مشارکت می کند.

معاون وزیر صمت با بیان اینکه برای تولید ۱۴ هزار مگاوات برق در سطح کشور تعهد کردیم، افزود: عزم وزارت صنعت این است که در منطقه خراسان جنوبی محوریت توسعه را معادن قرار دهیم.

وی بیان کرد: کشور را به چهار منطقه براساس شهرستان‌ها تقسیم می‌کنیم و هر شهرستانی که ظرفیت صنعتی دارد ولی با محرومیت صنعتی مواجه است ما برای آن مشوق‌های ویژه‌ای در واگذاری زمین، تسهیلات و سرمایه گذاری سازمان‌های توسعه ای از ابتدای مهرماه اختصاص خواهیم داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha